Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nek nas jebu dok cutimo kao picke i ne ulazemo zalbe. Idealna sezona da se i to proba pa da vidimo posledice. Ali ne.
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni ovo uopšte nije loše, kada uzmem u obzir da ne možemo ništa da ubacimo i da nekoliko igrača nema mozak/igra za sebe. Igra ima smisla povremeno. Sudije su kreteni.
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago U pičku materinu kad moraš da držiš Dujana na parketu jer jedini može da ubode koš.
Dzep Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jekiri brat izgleda nije načet od ove naše ekipe, sviđa mi se kako izgleda, trudi se pa šta bude. Bruno Jekiri Kalates Bonga kao osovina onih koji se realno bore koliko mogu kao antiteza Brownu i Parkeru, a Wash brat i Vanja su u principu uvek isti, nema tu neke promene 1
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Jakob Aman said: Veseli je tata Najbolji šuter sa poludistance u EL.
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 gruzijski uterivač dugova umesto skupljeg punđe i zdrav Karlik...mogla je sezona da bude bas bas drugačija. Edited 10 hours ago by Elevator Operater 2
Xpert Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Barkley#34 said: Meni ovo uopšte nije loše, kada uzmem u obzir da ne možemo ništa da ubacimo i da nekoliko igrača nema mozak/igra za sebe. Igra ima smisla povremeno. Mozda na oko izgleda ok, jer nismo ponizeni, al bice jos jedan rutinski poraz od 15+ razlike. Nije ni Barsa dobro sutirala sa distance. Cim im je bio potreban kos, nasli su lagano resenje. 1
Xpert Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Brunova iskakanja su jeziva na nivou Kaminskog. A ni u napadu nije preterano koristan. Ispodprosecan igrac koji je placen kao prvi centar EL ekipe.
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izgleda kao da idete na bolje i pocinjete ponovo da licite na ekipu, ali realno niste blizu ceo mec. A i Barsa je bas krs, da su ubacivali otvorene suteve bilo bi 20+ lagano.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 9 minutes ago, Xpert said: Mozda na oko izgleda ok, jer nismo ponizeni, al bice jos jedan rutinski poraz od 15+ razlike. Nije ni Barsa dobro sutirala sa distance. Cim im je bio potreban kos, nasli su lagano resenje. Nisu ni oni u totalu dobro šutirali ali nekako su uvek dali koš kada je trebalo, često i u poslednjim sekundama. Bilo je dosta dobrih naših odbrana. Mi smo od ekipe koja je svakom mogla da utrpa 80+ došli do toga da slavimo svaki koš kao gol a bilo je baš glupih promašaja. Mislim da su Pejn i Šejk bolji igrači nego što izgledaju i pokušao bih da ih bolje koristimo i da im više damo loptu uz klupiranje Sterlinga i Punđe i manju ulogu Dvejna. Edited 10 hours ago by Barkley#34
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Faul Pokuševskog A ovo govno od Srđana Radojevića se boji da prokomentariše neku odluku sudija... 2
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago U nekih 3-4 situacije kada smomogli da odemo ispod deset su svirali neku ovakvu nebulozu.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 minutes ago, DameTime said: Nedostaje mi Kevin kapiten. 💔 pomozite mi da nađem onaj smajli koji povraća 1
Recommended Posts