Eddard Posted yesterday at 06:54 PM Posted yesterday at 06:54 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Vi ne branite liniju za 3p. Ispravio sam ti ovo 3
Xpert Posted yesterday at 06:55 PM Posted yesterday at 06:55 PM Ljude boli pakta da se cimaju, zasto bismo se mi cimali zbog njih? Ovo je previse bedno da bih trosio svoje zivce na ovu grupu gradjana. 1
DameTime Posted yesterday at 07:00 PM Posted yesterday at 07:00 PM Uključila na dva minuta. Isključila. 1
Jakob Aman Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Bezveznjakovici. Na celu sa trenerom.
Patriota iz kauca Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Najveći raspad u istoriji kosarkaskog kluba. Kakav su fejl od rostera sklopili Željko i Savić, svaka čast.
Eddard Posted yesterday at 07:08 PM Posted yesterday at 07:08 PM 7 minutes ago, DameTime said: Uključila na dva minuta. Isključila. Ovo nije vredno struje koje moj televizor troši. Bolje da uštedim te pare. 2
DameTime Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM 1 minute ago, Eddard said: Ovo nije vredno struje koje moj televizor troši. Bolje da uštedim te pare. Ni mog interneta. Sreća pa nismo samo mi u EL, neće mi propasti ELTV pass. 🫠 Spoiler Great minds 😛
Eddard Posted yesterday at 07:18 PM Posted yesterday at 07:18 PM 7 minutes ago, DameTime said: Ni mog interneta. Sreća pa nismo samo mi u EL, neće mi propasti ELTV pass. 🫠 Hide contents Great minds 😛 Pre će biti fools.
DameTime Posted yesterday at 07:21 PM Posted yesterday at 07:21 PM 2 minutes ago, Eddard said: Pre će biti fools. Dobro bre, ne moraš uvek da budeš realista. 😁 Šalu na stranu, lepo sam rekla da neću gledati, ko mi kriv što sam poklekla.
Eddard Posted yesterday at 07:26 PM Posted yesterday at 07:26 PM 5 minutes ago, DameTime said: Dobro bre, ne moraš uvek da budeš realista. 😁 Šalu na stranu, lepo sam rekla da neću gledati, ko mi kriv što sam poklekla. Same 😩 1
Jakob Aman Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM Koja li je kombinacija sa ovim Penjarojom, covek veze nema... 1
uvrnuto Posted yesterday at 07:36 PM Posted yesterday at 07:36 PM (edited) Ali Pejn što pokazuje Brunu da ne trčkara... Joj, ekipe... Edited yesterday at 07:36 PM by uvrnuto
Shonewizard Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM Kad bi mogli nekad, u narednim godinama, da nađemo centra koji ima ruke umjesto daski i kome se lopta lijepi za iste, mislim da bi nam svima dosta značilo 🙂
Jakob Aman Posted yesterday at 07:38 PM Posted yesterday at 07:38 PM Pejn poceo po ugledu na grckog kolegu da izbacuje kamenje
Jakob Aman Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Parker🤣🤣🤣 Je l ovo stvarno onaj sto je igrao u nba...
Eddard Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Just now, Jakob Aman said: Je l ovo stvarno onaj sto je igrao u nba.. 2. pik. 1
fillam Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Sklapanje rostera na stranu, jer tu svakako čuči dosta odgovornosti, meni je glavni utisak to da je Željko iz ove ekipe izvukao čak i preko nekog realnog maksimuma. Mi smo za jednu Klajburnovu trojku sa 10 metara i par brainfartova u finišu u Pireju bili od toga da imamo čak i pozitivan skor, što iz ove perspektive deluje kao potpuni sci-fi. 7
Jakob Aman Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Milton. Jedinica za beskorisnost. 1
Elevator Operater Posted yesterday at 08:05 PM Posted yesterday at 08:05 PM Verenica i ja smo prekinuli da gledamo mec i pustili fast and furious: tokyo drift. Voleo bih kada bi igraci nekako bili svesni sta to znaci i gde se kotiraju istorijski u KKP.
Jakob Aman Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM (edited) 100 poena po utakmici vise ne primaju ni one divljacke ekipe po Francuskoj i Nemackoj. Sramota. Edited yesterday at 08:13 PM by Jakob Aman
Alek The Great Posted yesterday at 08:20 PM Posted yesterday at 08:20 PM Vanja treba da se zapita gde on uopste moze da igra posle Partizana.
Recommended Posts