Son_of_a_gun Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Ovo što Marinković radi večeras je zločin prema košarci. 2
Igor_ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mene koji navijam za Zvezdu iznervira Vanja svaki vas mec koji gledam, to valjda dovoljno govori😁 1
le piaf Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Ovo što Marinković radi večeras je zločin prema košarci. Večeras? Tip ima sreće što je ona debela vreća još crnja od njega, pa prolazi ispod radara koliko je smešan 2
Dzep Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago I ve seen enough što se tiče Vanje. To je to, nema muda dečko, završiće u nekom Dubaiu (ako ga budu hteli) na retirement tour i da 32 ćao, rekreativo
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Skapirao sam da je glupo bilo sta da pišemo o igracima i treneru, apsolutno je bez poente Samo se bojim da ce isto ovo i da nas sačeka sl sezone
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Čim je izašao Kalates potop. Ne mora se odmah igrač izvesti nakon druge lične greške, treba imati malo osjećaja za utakmicu. Nešto mi ovaj Virtus tjaa... bezveze iskreno. Ima tu nekoliko dobrih igrača, ali previše fizikalaca bez poena u rukama. Očekujem da u poslednjoj četvrtini kao protiv nas prelomite ovo. Bolja ste ekipa, imate više dobrih igrača.
Shonewizard Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pa igrao je Nik praktično 10 minuta u kontinuitetu, nisam siguran da u ovim godinama može preko toga i bez ovih faulova 😁
Petkovic Miroslav97 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 11 minutes ago, Don Dusko said: 37-30 do 37-40. Nakon izlaska Kalatesa
propolis Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Šta je sa Tajrikom opet primicac? Ovde kad dodje novi trener moraće i bar 2 igrača da odu
Petkovic Miroslav97 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, JPM said: Sta se desilo Jonesu? Valjda list 1
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago E sta mislite, da li je Zeljko igracima nakon odlaska rekao igracima direktno sve? Sef stanice ce biti nocas naduvan od odpravnika vozova kako mi se cini
Xpert Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovo je na granici gledljivosti. Bas je mucno gledati ove individue u crnom dresu. 2
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Koje je ovo mucenje... boze gospode zvezda ovaj virtus lagano gazi 20 razlike smesni smo i mi i oni... 1
Xpert Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nije da nesto menja u siroj slici, al onaj faul u napadu Vanje je jedna od najsramnijih sudijskih odluka koju sam video jedno duze vreme. 1
Coz29 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Svi ovi crnci sto nas trpaju na visokim pozicijama, nemaju ni milion platu zajedno
Xpert Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bice sve manje i manje ljudi u Areni kako sezona odmice, ako nastave sa ovim pristupom. Rezultat je potpuno nebitan. 1
Recommended Posts