Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ekipa kad krene u kanal, pada na samo dno. Nisu mogli otvorene šuteve da pogode. Nije lako ni Željku, šta god da uradi, ne ide... Mada su igrali dosta dobro u prvom... Evo ušao i Finac, Željko digao ruke...
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Na kraju sezone od trenera do čistačice počistiti klub ovo je blam.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Volter said: Kako je krenulo uskoro ćeš i bez slike televizora. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Alek The Great said: Uopste ga se nije Barsa odrekla. Ljudi hteli da ga zadrze, ali je on hteo promenu, nazalost. U barsi je redovno trpao 20+ poena, čak ubacivao i preko 30.. dobar igrač, svakako.
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Definitivno najbedniji skup nazovi košarkaša koji sam ikad video.
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Znate šta je zanimljivo, mi bi u areni ovih +27 razjebali
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel smo mi to nadmasili 0:22 seriju? 2x u 4 meca? Pre nas se 22:0 dogodila samo 3x u istoriji EL. Mi smo velikodusno dodali jos 2.....
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ekipa bez ponosa jebote bog kad se ja kao zvezdas nerviram. 3 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ekipa bez ponosa jebote bog kad se ja kao zvezdas nerviram. Немој тако јако.
ChrisJudd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlične dve odbrane Džabule na bekovima kad je najvažnije
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Identična utakmica Panate kao protiv BC Dubai. S tim da su sad nešto ranije prebacili u veću brzinu. Strašna ekipa.
Recommended Posts