Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ekipa kad krene u kanal, pada na samo dno. Nisu mogli otvorene šuteve da pogode. Nije lako ni Željku, šta god da uradi, ne ide... Mada su igrali dosta dobro u prvom... Evo ušao i Finac, Željko digao ruke...
Grobarcina1992 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na kraju sezone od trenera do čistačice počistiti klub ovo je blam.
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Volter said: Kako je krenulo uskoro ćeš i bez slike televizora. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Alek The Great said: Uopste ga se nije Barsa odrekla. Ljudi hteli da ga zadrze, ali je on hteo promenu, nazalost. U barsi je redovno trpao 20+ poena, čak ubacivao i preko 30.. dobar igrač, svakako.
le piaf Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Definitivno najbedniji skup nazovi košarkaša koji sam ikad video.
Luchifer89 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Znate šta je zanimljivo, mi bi u areni ovih +27 razjebali
Elevator Operater Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jel smo mi to nadmasili 0:22 seriju? 2x u 4 meca? Pre nas se 22:0 dogodila samo 3x u istoriji EL. Mi smo velikodusno dodali jos 2.....
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ekipa bez ponosa jebote bog kad se ja kao zvezdas nerviram. 3 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ekipa bez ponosa jebote bog kad se ja kao zvezdas nerviram. Немој тако јако.
ChrisJudd Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odlične dve odbrane Džabule na bekovima kad je najvažnije
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Identična utakmica Panate kao protiv BC Dubai. S tim da su sad nešto ranije prebacili u veću brzinu. Strašna ekipa.
Recommended Posts