kojihit Posted October 31 Posted October 31 Uzasno je tesko biti mi i navijati za Partizan, viša sila jednom mora nečim da nas nagradi
Barkley#34 Posted October 31 Posted October 31 (edited) Tajriku ladno fale tri asista za tripl-dabl. Edited October 31 by Barkley#34
Coz29 Posted October 31 Posted October 31 4 minutes ago, DameTime said: Baš da vidim kako ćete prizivati hrkljuš protiv šuterski (još) potentnijih ekipa. Jeste da sve kreće iz odbrane, ali ne može svaka utakmica da se dobije na krke-džake. Wash je luuuud! Bilo, prespavao si izgleda. 😄 Ovo je jedini način na koji ova ekipa moze da pobeđuje. Moze da se povedi koja utakmica na neko ludilo šutiramo, ali po meni je ovo pravi put, bice malo i lakše kada budemo kompletni
Alek The Great Posted October 31 Posted October 31 4 minutes ago, Coz29 said: A i ja našao kad ću cigare da ostavljam Jooooj majkkooi Jbt vadi vasingtona kad je u ritmu i usere nas totalno Zeljko glavom i bradom Ja ne znam koji je njemu kurac Pa nije ovo igrica, ima i on dusu.
Elevator Operater Posted October 31 Posted October 31 Boli me glupost fizicki. Ujeo sam se za sopstvenu ruku da ne zaurlam. Uspeo sam oba...
Xpert Posted October 31 Posted October 31 Moramo odigrati nesto u napadu... ne moze solo svaki put u zavrsnici
DameTime Posted October 31 Posted October 31 3 minutes ago, Coz29 said: Ovo je jedini način na koji ova ekipa moze da pobeđuje. Moze da se povedi koja utakmica na neko ludilo šutiramo, ali po meni je ovo pravi put, bice malo i lakše kada budemo kompletni Nije uopšte jedini način. Ne govorim o šuterskom ludilu, nego da ekipa konzistentno šutira, u stabilnim, višim procentima. Jer i na sav ovaj hrkljuš, koji je, mind you, veoma iscrpljujuć za igrati, upravo zbog toga igrači gube energiju i koncentraciju posle poluvremena, protivnik se vrati u egal sa dve trojke. Ako ti sa druge strane promašuješ bitne šuteve (kao što je bio Sterlingov za +6), ne možeš to ni da materijalizuješ. 1
kojihit Posted October 31 Posted October 31 Dejmi polij me govnima slobodno kako god da se završi @DameTime 1
Elevator Operater Posted October 31 Posted October 31 Hocemo li korisriti njihov bonus ili samo oni imaju tu opciju!? 1
Barkley#34 Posted October 31 Posted October 31 Šengelija je provukao neke lopte ispod ruke kao da je Jokić.
Coz29 Posted October 31 Posted October 31 Just now, DameTime said: Nije uopšte jedini način. Ne govorim o šuterskom ludilu, nego da ekipa konzistentno šutira, u stabilnim, višim procentima. Jer i na sav ovaj hrkljuš, koji je, mind you, veoma iscrpljujuć za igrati, upravo zbog toga igrači gube energiju i koncentraciju posle poluvremena, protivnik se vrati u egal sa dve trojke. Ako ti sa druge strane promašuješ bitne šuteve (kao što je bio Sterlingov za +6), ne možeš to ni da materijalizuješ. Slazem se sa svima sto si napisala Ali to je zato sto igramo sa 8 igraca
DameTime Posted October 31 Posted October 31 2 minutes ago, kojihit said: Dejmi polij me govnima slobodno kako god da se završi @DameTime Ako čujem još neku rečenicu o Toku Šengeliji... 1
Elevator Operater Posted October 31 Posted October 31 Borba je sjajna ali blago onom ko ce biti zadovoljan zbog toga ako izgubimo.
Recommended Posts