JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Nismo. Dobar je Savo i trenutni rezultat u odnosu na to na sta smo licili u odbrani. Vi ste dobri. Tako izgleda dobro na terenu Gledao sam od 22-22, pre toga bila nasa tekma, ali nije ovo tako lose. Prosto imate rupe na 1 i 5. To mora da se sto pre koriguje. To doduse onda vuce i manje minuta za Raikonena ili Pokusevskog, ali jebiga. Jeste, slazem se, Zvezda od pocetnih utakmica Duska Ivanovica nije izgledala ovako kompaktno i timski defanzivno. Pojeli smo Real. 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Trojke nas drze u plusu. Bilo bi lepo da zaigramo odbranu, jer nemamo Karija i Kleja u timu
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I sa ovom katastrofom od igre smo utrpali 48 poena za poluvreme. Trojke 7/11 odskaču. Ali da su tu Forest i Hauard primili bi 60. Ej, dvojke Baskonje 13/16. Da se prekrstiš levom.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I da, Tajrik baš loš. Zuji po terenu i samo gleda kako da vrati loptu. Ovi tanki na petici, a on to nije ni pokušao da iskoristi.
SteveFrancis#3 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, realno *w said: I da, Tajrik baš loš. Zuji po terenu i samo gleda kako da vrati loptu. Ovi tanki na petici, a on to nije ni pokušao da iskoristi. Los je i defanzivno veceras. Ne igra mu se, evidentno.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Los je i defanzivno veceras. Ne igra mu se, evidentno. Nije se video protiv Tavaresa i očekuješ sad će malo da povuče... kad ono...
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Karmicki smo nesto usrali. Parker prvi put u zivotu gleda da doda, pogresi i odmah pljas trojka. Svaka greska nasa naplacena skupo
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago U nekom trenutku utakmice Jabariju samo proradi vijagra. 1
Papanikolesku Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Lepo otvaranje drugog poluvremena, malo smislene košarke za promenu 2
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bravo za ove sekvence. Ajde molim vas sada da ne prospemo sve za minut i po posle protivnickog tajmauta 🙏 3
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I evo, je l vidite da može? Sve pod koš, guraj do prekosutra, jebem mu sve!!
Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: U nekom trenutku utakmice Jabariju samo proradi vijagra. Vama ce umnogome odrediti tok sezone njegova forma, zaista bolesna napadacka masina kada ga krene. On i ludi Sava imaju range od 2 do 32 poena 😄
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nece sad da sviraju cist faul na zemlji pri kontri, da ne bude da uvek mi brljamo. A malopre cista faulcina nad Tajrikom 1
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I malopre opet situacija da neće da nam sviraju očigledan faul koji pravimo za prekidanje kontre. Ne razumem to nikako. 2
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ako primimo sad kos, momentalan tajmaut mora
Papanikolesku Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Elevator Operater said: Nece sad da sviraju cist faul na zemlji pri kontri, da ne bude da uvek mi brljamo. A malopre cista faulcina nad Tajrikom Čist faul za prekidanje kontre. Kao suza, ali ne, što bi svirali. 1
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Povedemo 16 i znam da sledi pad u igri. Mi smo jedna pd baš retkih ekipa koje se boje velikog vodstva... 1
greenenvy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Umesto da odes pitencijalno na +18,ujebu te sudije i ubiju momentum. Fuj. 1
Recommended Posts