greenenvy Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Cist primer kakav Dvejn moze da bude kad nije plej na parketu.
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Makar se Ludom Savi igra. I Dilan napred doprinosi.
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Krupni kadar na Androića i njegov pogled u prazno, sve govori :) Baskonija nas ubija na obruču, šta reći
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Papanikolesku said: Krupni kadar na Androića i njegov pogled u prazno, sve govori 🙂 Baskonija nas ubija na obruču, šta reći Mislim da ni buduci centar tu nece pomoci ako se sistematski odbrana ne promeni
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Uglavnom preslikano izdanje kao prekjuce, samo je protivnik ubog da nas uhefta jedno 15 razlike. Sokiran sam koliki smo raspad. Aproksimativno 67 poena iz reketa nam je uvaljala jedna Baskonia.
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Mislim da ni buduci centar tu nece pomoci ako se sistematski odbrana ne promeni Iskreno brate, sve više mislim da je u pitanju pristup, i bolikurcija.
Son_of_a_gun Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Kad bi ludi Sava isporučivao 50% ovoga ali u kontinuitetu, bio bi MVP kontender.
Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Tako brate, skok, koncentracije Vasington kao bek je milina za gledanje Vasington na pleju, krvare oci, negledljivo 3
PatrickStar Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Treba nam i 1 i 5, da Dylan može na 4, da Duane i Shake mogu na 2.
Patriota iz kauca Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Karlik na škrge. Bonga i Karlik će 40 minuta da igraju. E moj Zeljko..
Jakob Aman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Pitao bih Željka kako misli da izgura sezonu sa jednim plejom
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dobri ste za sad. Srecno u nastavku... Da bude sto kaze Sarenac "dovidjenja ciga....iiii pobeda"
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, JPM said: Dobri ste za sad. Srecno u nastavku... Da bude sto kaze Sarenac "dovidjenja ciga....iiii pobeda" Nismo. Dobar je Savo i trenutni rezultat u odnosu na to na sta smo licili u odbrani. Vi ste dobri. Tako izgleda dobro na terenu
Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ma ne treba nam nista, trebaju samo muda da oproste žene. Želja, borba, odbrana,trcanje,skok, energija. I kao se jos nije pronašla hemija u timu, kao da nesto malo fali, izgleda kao da nisu kliknuli najbolje
realno *w Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vrhunsko čitanje odbrane kod onog prodora Duejna. Već je Karlik navukao odbranu na levu stranu, on odmah krenuo u desno, pa blaga finta šuta i samo pravolinijski prodor.
Xpert Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Mi imamo ovakav rezultat jer sutiramo sjajno za 3 - 7/11. Al odbrambeno, nece vredeti nikakvo pojacanje, ako se voljni momenat ne poboljsa. Mi se bukvalno setkamo u odbrani. Edited 18 hours ago by Xpert 1
Recommended Posts