SteveFrancis#3 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne znam da sam nekad video u zivotu gori i neprecizniji pas od ove baloncine Parkera
SamoFlacko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago jos jedno ocajno vodjenje utakmice od strane Obradovica
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Ne znam da sam nekad video u zivotu gori i neprecizniji pas od ove baloncine Parkera Ma to nije bio pas, to je bilo "guraju me, daj da se rešim ove zle lopte"
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Muka mi je, fizicki. Svaka ekipa ce se vratiti u egal protiv nas a da se jedva oznoji. A zato kad smo mi u minusu, budemo obicno rutinirani.
Patriota iz kauca Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Zeljko četri godine ne zna da ne izgubi prednost u trećoj četvrtini Edited 17 hours ago by Patriota iz kauca
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mali faul konjine raspale. Pi koja degenska košarka.
Xpert Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, realno *w said: Mali faul konjine raspale. Pi koja degenska košarka. Carlik je imao jedno 5 sekundi da faulira. Nije mu bilo ni na kraj pameti.
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ova small ball postava nam je baš premala za njih. Muka živa da napravimo kršten napad.
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Karlik nastavlja da ne pravi faul i milioniti put primamo trojku iz udvajanja. Bongaaaaaa 🖤🖤🖤
Xpert Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Moramo igrati nas ritam. Ne vrede dugi, pozicioni napadi. Moramo pratiti nas flow.
Recommended Posts