SteveFrancis#3 Posted October 9 Posted October 9 Ne znam da sam nekad video u zivotu gori i neprecizniji pas od ove baloncine Parkera
realno *w Posted October 9 Posted October 9 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Ne znam da sam nekad video u zivotu gori i neprecizniji pas od ove baloncine Parkera Ma to nije bio pas, to je bilo "guraju me, daj da se rešim ove zle lopte"
Elevator Operater Posted October 9 Posted October 9 Muka mi je, fizicki. Svaka ekipa ce se vratiti u egal protiv nas a da se jedva oznoji. A zato kad smo mi u minusu, budemo obicno rutinirani.
Patriota iz kauca Posted October 9 Posted October 9 (edited) Zeljko četri godine ne zna da ne izgubi prednost u trećoj četvrtini Edited October 9 by Patriota iz kauca
Xpert Posted October 9 Posted October 9 Just now, realno *w said: Mali faul konjine raspale. Pi koja degenska košarka. Carlik je imao jedno 5 sekundi da faulira. Nije mu bilo ni na kraj pameti.
Barkley#34 Posted October 9 Posted October 9 Ova small ball postava nam je baš premala za njih. Muka živa da napravimo kršten napad.
Papanikolesku Posted October 9 Posted October 9 Karlik nastavlja da ne pravi faul i milioniti put primamo trojku iz udvajanja. Bongaaaaaa 🖤🖤🖤
Xpert Posted October 9 Posted October 9 Moramo igrati nas ritam. Ne vrede dugi, pozicioni napadi. Moramo pratiti nas flow.
Recommended Posts