greenenvy Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 utakmice je defanzivni skok bio top i sad raspad u prva 3 minuta
zorex Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Najbolja startna petorka u EL, a paradoksalno, najjači igrač nam još nije ni kročio na parket.
Jakob Aman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Dajte Tajriku loptu i sklonite se Parker u teškom kanalu
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jabari nije normalan. Pa tako se ne uvodi u ritam, jebote
greenenvy Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Parker defanzivno i ofanzivno kritican. Kako sam prizeljkivao Kordinijea kod nas. Natrpace nas onako posteno.
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ja ne znam kako ono moze biti 2+1 za Kordinijea. Edited 19 hours ago by Alek The Great 1
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago I nekako, deluje da svaki tim pre ili kasnije izadje iz tajamuta i uspesno nas anulira. Za sada nam je bas tanka odbrana, sto ne pomaze Mi bismo trebali zauvek da prestanemo da se bacamo za lopte. Ne pamtim ukletiji klub od nas. Svaki put primimo trojku.
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jel nam odbrana za tri bas toliko uzasna ili ljude bas toliko sere protiv nas ili oba?
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ako vecina ekipa ubacuje sporete protiv mene ja bih se zapitao da li nije do mene. Edited 18 hours ago by Don Dusko
greenenvy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ako vecina ekipa ubacuje sporete protiv mene ja bih se zapitao da li nije do mene. 2 ili 3 skroz otvorena suta. Ali ako Vajler Beb moze da ubacuje lagane trojke sa 8 metara, jbg.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Treba nam makar napadacki raspolozen Jabari ovde za pobedu. Jel moguce da je takav kalibar napadaca odlucio da se resetuje i da se trazi? Lik kome je 1 na 1 srednje ime i kome ne treba napadacki sistem?
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 minutes ago, Alek The Great said: Ja ne znam kako ono moze biti 2+1 za Kordinijea. Jeste continuation ali i trokorak 😂
Son_of_a_gun Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Napad odličan, da smo imali malo više sreće sa našim i njihovim trojkama ovo bi bilo već skoro gotovo. Ovako mora još da se rilja no dobro.
Recommended Posts