Elevator Operater Posted Thursday at 08:27 PM Posted Thursday at 08:27 PM Mora lopta karliku u ruke. Miltonu vreme za coskarenje... Hocemo li pobediti Milano i sudije... 1
Alek The Great Posted Thursday at 08:28 PM Posted Thursday at 08:28 PM Kad se pravi razlika bravo igraci, kad se topi kriv trener.
DameTime Posted Thursday at 08:28 PM Posted Thursday at 08:28 PM Just now, Elevator Operater said: Hocemo li pobediti Milano i sudije sebe... Ovo je najteža pobeda. 1
jedibojan Posted Thursday at 08:29 PM Posted Thursday at 08:29 PM Jezivo sudjenje u zadnja 3 minuta. Umesto zatvorene utakmice... Evo setise se 1
Barkley#34 Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Da nekako preživimo, to je bitno. Broji se svaka pobeda. 2
Xpert Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Morace Parker mnoooogo vise da pruzi. Ovo je zaista jako lose.
Coz29 Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM Ne treba ni igrati ovo govno od lige Mrs
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Krece nam i ABA. Ajde da iskrkamo ovo. ABA box score nema Miku u sastavu. Edited 3 hours ago by Xpert
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bonga odmara, Murinen u postavi. U početnoj postavi Lakić i Vanja.
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lakic u prvoj petorci par minuta i klupa I Krka nam skuplja sve lopte
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam uveren da ako Vanji daš 6-7 trojki da opali, to ne može biti ispod 40%...
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, realno *w said: Ja sam uveren da ako Vanji daš 6-7 trojki da opali, to ne može biti ispod 40%... Veruj mi da moze. 😄
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Problem je sto nije konstantan u sutu. Ili ce dati 6/7 ili 0/6
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se zahvalim kolegi @Xpert sto je unlockovao temu a mene mozete slobodno da kamenujete. :D
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na šta liče ovi pasovi... 5 minutes ago, Coz29 said: Problem je sto nije konstantan u sutu. Ili ce dati 6/7 ili 0/6 13-6 je fenomenalan šut za tri 😄 2
Recommended Posts