MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ASVEL sa jednom od najslabijih postava u novijoj istoriji EL, a tek je pocetak sezone 🫠
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel Vautier onaj ćelavi što je imao opasan duel sa Urošem?
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Sector said: Jel Vautier onaj ćelavi što je imao opasan duel sa Urošem? Da 1
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, JPM said: Ajmo malo teorije zavere, može? Može... Sećate li se da je pre nekoliko evroligaških kola, po pravilu, na arenasport umeo da zatrokira prenos i da se izgubi slika na par minuta, a ista ta slika na euroleague tv se ne izgubi? Nedelju dana kasnije, neka kladionica, ne mogu momentalno da se setim koja je, počela je da reklamira mogućnost klađenja na ulazak medicinskog tima, na prekid prenosa, i tako dalje... Šta mislite, jel moguće da je to povezano, to jest da su ti prekidi prenosa namešteni? Koliko se sećam 3 puta se desilo. 2 puta sam probao da pustim na euroleague TV, ali i tamo je bio prekid.
Giorgio II Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da Hapoel a ni Makabi neće ni primirisati playin zoni a kamoli playoff-u
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kosta Kondic Respect za decka za zalaganje i borbu 4
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kosta Kondić je Kampazzo za siromašne ipak bogate Arape. Već par utakmica ga gledam dečko je u formi i radi ono što zna. On i Aleksa ce biti veliki izazov za prenos lopte kada se upare.
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mekinli Rajt je jako neinteligentan igrac. Bukvalno im je dobrim delom on izgubio mec vs slabog Asvela a i sada poklanja bacanja i ppene bas bas neinteligentno.
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Igra li ovaj smrdljivi Hapoel ikad pred navijačima kad gostuju? 4
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nešto kontam Vasa bi mogao da se ošiša u Sarajevu. Nije to skupo u Bosni jos mu objasniti da sa u cijene u markama. Što se tiče frizure može nešto slično ko Itudis. 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Na koju foru ima jedva 100-200 navijaca u Dubaiju, jel to neka kazna ili im toliko cvile jaja za basket? Inace savrsen klub za Filipa i njegov mentalitet, da rekreativno bez pritiska u porazima nabija statistiku sa Baconom. Edited 2 hours ago by Cavani 2
Grobarcina1992 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Brat Seljas najaci, čim centar pređe ispaljuje trojku kao da je licno Curry. 1
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @Magia "Sreca na strani Barselone,Tajrik, Washington i Sterling promasili zicere, ima mnogo vaznijih stvari od kosarke." Ovo sam ja napisao, a ti kvotovao.Ne znam sta te je trigerovalo da reagujes. Edited 2 hours ago by Cavani 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hapoel pocini masakr u trecoj cetvrtini aaaaali... Do sada 4 gostovanja i 3 pobede - Protiv Efesa u Podgorici, protiv Valensije bez publike, protiv Pariza na jednu loptu(svaka cast) i protiv Dubaija u Sarajevu bez publike. 1
Grobarcina1992 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iduće sedmice Makabi i Hapoel idu Feneru u goste, te utakmice se igraju u Minhenu to im isto dođe kao da se igra u Istanbulu hahahah.
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nema leba od ekipe gde su Bacon i Filip prve violine, 109 poena primise ljudi sa praznim tribinama, Golemac se smeska na kraju. Cirkus. Edited 2 hours ago by Cavani
mind. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako bih voleo ovoj Areni da ukinu sve prenose Kasne na svaku utakmicu Evrolige iako imaju 20 kanala…evo sad izredjali sve zive reklame i ukljucili se na mec Pariza i Bajerna u 6. minutu.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Lonnie Walker igra kao da mu je odstranjen frontalni režanj mozga. 1 6
deez nuts. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Lonnie Walker igra kao da mu je odstranjen frontalni režanj mozga. klasican jr smith kad se zapali
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Makabi po imenima uopšte nije tako loša ekipa ali kad bi ih vodio neki ozbiljniji i autoritativniji trener od Kataša. Ovako previše indijanisanja. 1
Recommended Posts