longbowman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Budem li cuo jos jednom klEjburn obesicu se o kratak konopac 1 1
MrTripleDouble Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Svaka cast kakvu igracinu je za samo nekoliko meseci rada napravio od Mike-a coach Z. #Obraeffect 1 1
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zanimljiva ce biti utakmica dok se ne ukljuce sudije na PAO-Makabi
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 15 minutes ago, Chaos Is Me said: U Realu su ludi ako ostanu sa Garubom kao drugim centrom. Ortak ne zna gde bije. Doveli su Aleksa Lena. 1
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago PAO u petorci sa Nunnom,Slukasom i Shortsom a Makabi se ispaljuje zantri
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, MrTripleDouble said: Svaka cast kakvu igracinu je za samo nekoliko meseci rada napravio od Mike-a coach Z. #Obraeffect Posle ovog meca, imace oko 14ppg u EL. Svaka cast 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Jbt Real je bas trupa na strani. Edited 11 hours ago by Don Dusko
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Nije realno ni ovaj Kramer igrač za klub ranga Reala. Možda neka Manresa, Baskonija... 1
MrTripleDouble Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pricao sam i za Kramera da je meh igrac, a posebno za Garubu da je prelos i da nema radosti sa njim. Ne znam sta Edin vidi u Krameru pa ga malo-malo hvali, ko da mu je menadzer licno. Od letos ga je brat bratu 10x spomenuo, sto u podkastima, sto u prenosima. Te je Real doveo sjajnog sutera, te Nemackoj na EB fali suta Kramera, te ovo, te ono... Jedan od najlaznijih sutera. 1
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9:8 cetvrtina. Kakav kripl fajt Valjda ce Barsa da se popravi u narednoj utakmici 5 1
propolis Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kako se lepo podigao na šut i pogodio Bruks. Dobra tekma u Barseloni.
No name Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Pariz-Efes, koja jurnjava po terenu...😀 Kokoskov isključen. Javor i Panterka ga poslali van terena. Edited 11 hours ago by No name
Recommended Posts