Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mirota ispunjava yslov dolaska u KKP

Kako glup faul 🤦🏻‍♂️

Just now, longbowman said:

Barselona sig najgora ekipa u EL

da i ista ta ekipa natrpa Panatu u sred Atine

I isfa ta ekipa oduce nedelje ce nas oduciti od kosarke

Posted

Imam utisak da sudije mnogo ignorisu ciste korake. Ne sviraju. Da li je to neka vrsta dogovora i popust amerima iz nba, ne znam ali bas vidljivo ne sude korake.

Posted

Favoriti lagano gube večeras, nadam se da Zvezda neće ići tim putem. Žalgiris i Valensija odraše Barselonu i Armani. Skrnavi Asvel je dobio Dubai.

Posted
5 minutes ago, JPM said:

Imam utisak da sudije mnogo ignorisu ciste korake. Ne sviraju. Da li je to neka vrsta dogovora i popust amerima iz nba, ne znam ali bas vidljivo ne sude korake.

Već neko vrijeme je to slučaj. Nwora npr. prilikom skoro svakog izlaska iz bloka u prijemu napravi 3-4 koraka. Ne ostvari nikakvu prednost, ali baš ružno izgleda. 

• Like 4
Posted

Hapoel je baš opasna ekipa, koliko različitih opcija imaju. Evo danas slabiji Outuru, uđe Motli i razbije. Brajant standardno zna sebe da ubaci u drugo plan kad neko od bekova igra sjajno kao Vasa danas, ali zato 6 poena, 8 skokova i 7 asistencija, sve radio.

• Like 4
Posted
10 minutes ago, Sharp said:

Već neko vrijeme je to slučaj. Nwora npr. prilikom skoro svakog izlaska iz bloka u prijemu napravi 3-4 koraka. Ne ostvari nikakvu prednost, ali baš ružno izgleda. 

To to... Centar Baskonije skoci u odbrani, napravi iz mesta dva koraka i preda loptu.

Posted

Mesina odavno zreo za otkaz, neverovatno da ima ovoliko kredita.

I Milano generalno ima uzasan domaci teren.

Neverovatno da ekipa koja pre 7 dana odigra onakav mec i dobije zelene u Kaunasu, a danas prima 100 na domacem od Valensije.

• Like 2
Posted

Hapoel je ekipa koja je pravljena za f4, vidjećemo hoće li uspjeti na kraju. Motley take over u završnici.

Valensija nije neko iznenađenje ako dobije u Milanu, vratio se Montero a ovima fale važni igrači. 

Asvel i Dubai sam gledao završnicu, užasno glup i sebičan je igrač Bacon. Asvel izvukao na skok i iskustvo doktora De Coloa. Nije se ni Filip proslavio. 

• Like 1
Posted

Montero klačovao ali prije toga se ispromašivao Gudura i Shieldsu izašao zicer. 

Propade Milanu partija karijere Bolmara. 

Posted
13 minutes ago, Losmi17 said:

Mesina odavno zreo za otkaz, neverovatno da ima ovoliko kredita.

I Milano generalno ima uzasan domaci teren.

Neverovatno da ekipa koja pre 7 dana odigra onakav mec i dobije zelene u Kaunasu, a danas prima 100 na domacem od Valensije.

Nista neverovatno, Valencia je vec dve sezone napadacki jedna od najpotentnijih ekipa u Evropi.  Svakome mogu da ubace stotku.

Posted
17 minutes ago, MrTripleDouble said:

Nista neverovatno, Valencia je vec dve sezone napadacki jedna od najpotentnijih ekipa u Evropi.  Svakome mogu da ubace stotku.

Apsolutno nije poenta u tome.

Nego u Mesini.

#penzos

Posted

Meni malo i žao ovog Galbiatija. Deluje kao gotivan lik. Ne može Baskonija meda bez Forresta i Howarda. Previše je tu potpuno nedoraslih igrača među kojima Luwawu deluje kao ozbiljna klasa.

• Like 1
Posted

Meni luwawu kroz celu karijeru deluje kao igrac koji moze da strpa 40 poena, ali ce njegova ekipa da izgubi.

• Like 2
Posted

Ovaj trenutni roster Baskonije je lošiji od barem 5-6 abaligaša, pogotovo kad ti se dvojica od tih preostalih malobrojnih legitimnih EL igrača večeras ne pojave na utakmici (Sedekerskis i Diallo). 

• Ha-ha 3