longbowman Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nije to ništa NWG, otresi to malo i u drugom da te vidim.
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Hapoel upada u rupe kao i mi na momente igraju sjajno
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mirota ispunjava yslov dolaska u KKP Kako glup faul 🤦🏻♂️ Just now, longbowman said: Barselona sig najgora ekipa u EL da i ista ta ekipa natrpa Panatu u sred Atine I isfa ta ekipa oduce nedelje ce nas oduciti od kosarke
JPM Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Imam utisak da sudije mnogo ignorisu ciste korake. Ne sviraju. Da li je to neka vrsta dogovora i popust amerima iz nba, ne znam ali bas vidljivo ne sude korake.
Knipex Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Favoriti lagano gube večeras, nadam se da Zvezda neće ići tim putem. Žalgiris i Valensija odraše Barselonu i Armani. Skrnavi Asvel je dobio Dubai.
Sharp Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 minutes ago, JPM said: Imam utisak da sudije mnogo ignorisu ciste korake. Ne sviraju. Da li je to neka vrsta dogovora i popust amerima iz nba, ne znam ali bas vidljivo ne sude korake. Već neko vrijeme je to slučaj. Nwora npr. prilikom skoro svakog izlaska iz bloka u prijemu napravi 3-4 koraka. Ne ostvari nikakvu prednost, ali baš ružno izgleda. 4
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Hapoel je baš opasna ekipa, koliko različitih opcija imaju. Evo danas slabiji Outuru, uđe Motli i razbije. Brajant standardno zna sebe da ubaci u drugo plan kad neko od bekova igra sjajno kao Vasa danas, ali zato 6 poena, 8 skokova i 7 asistencija, sve radio. 4
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 10 minutes ago, Sharp said: Već neko vrijeme je to slučaj. Nwora npr. prilikom skoro svakog izlaska iz bloka u prijemu napravi 3-4 koraka. Ne ostvari nikakvu prednost, ali baš ružno izgleda. To to... Centar Baskonije skoci u odbrani, napravi iz mesta dva koraka i preda loptu.
Losmi17 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mesina odavno zreo za otkaz, neverovatno da ima ovoliko kredita. I Milano generalno ima uzasan domaci teren. Neverovatno da ekipa koja pre 7 dana odigra onakav mec i dobije zelene u Kaunasu, a danas prima 100 na domacem od Valensije. 2
Sector Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Hapoel je ekipa koja je pravljena za f4, vidjećemo hoće li uspjeti na kraju. Motley take over u završnici. Valensija nije neko iznenađenje ako dobije u Milanu, vratio se Montero a ovima fale važni igrači. Asvel i Dubai sam gledao završnicu, užasno glup i sebičan je igrač Bacon. Asvel izvukao na skok i iskustvo doktora De Coloa. Nije se ni Filip proslavio. 1
wrach Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago kakav mec u Milanu... Tompson blokirao za pobedu verovatno
Sector Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Montero klačovao ali prije toga se ispromašivao Gudura i Shieldsu izašao zicer. Propade Milanu partija karijere Bolmara.
MrTripleDouble Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 13 minutes ago, Losmi17 said: Mesina odavno zreo za otkaz, neverovatno da ima ovoliko kredita. I Milano generalno ima uzasan domaci teren. Neverovatno da ekipa koja pre 7 dana odigra onakav mec i dobije zelene u Kaunasu, a danas prima 100 na domacem od Valensije. Nista neverovatno, Valencia je vec dve sezone napadacki jedna od najpotentnijih ekipa u Evropi. Svakome mogu da ubace stotku.
longbowman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kevin Panter mora da se vadi iz one gerijatrije/sanatorijuma što pre.
Losmi17 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 17 minutes ago, MrTripleDouble said: Nista neverovatno, Valencia je vec dve sezone napadacki jedna od najpotentnijih ekipa u Evropi. Svakome mogu da ubace stotku. Apsolutno nije poenta u tome. Nego u Mesini. #penzos
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Meni malo i žao ovog Galbiatija. Deluje kao gotivan lik. Ne može Baskonija meda bez Forresta i Howarda. Previše je tu potpuno nedoraslih igrača među kojima Luwawu deluje kao ozbiljna klasa. 1
Nate Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Meni luwawu kroz celu karijeru deluje kao igrac koji moze da strpa 40 poena, ali ce njegova ekipa da izgubi. 2
Sharp Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ovaj trenutni roster Baskonije je lošiji od barem 5-6 abaligaša, pogotovo kad ti se dvojica od tih preostalih malobrojnih legitimnih EL igrača večeras ne pojave na utakmici (Sedekerskis i Diallo). 3
Recommended Posts