Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislio sam da Evroliga neće videti većeg divljaka od Gaudloka al sam se zajebao. 3
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A jesuu smotani, dobiše ih prosle sezone sa slabijom ekipom, sad nakrcali igrače solidnog kvaliteta, ali ne vredi kada imaš ovog divljaka džabe ti sve, avaki meč su opet kao i te sezone tu negde, ali većinu mečeva prospu, debilska ekipa prosto.. Ako opet izgubimo u praznom Pioniru od oviiih, onda stvarnoo...
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hezonja ne vidi samog igrača pod košem na metar odstojanja, okrenut licem. Jebote koji nivo sebičnosti... 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Setac kad se lomi mora napolje.Lepa statistika danas al opet zamalo da zbog njega izgube.
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakvo samopouzdanje. Do ove trojke 0 od 4 za tri. Bukvalno je tražio loptu i hladnokrvno od početka znao šta će sa njom. Kao da do ovog šuta nema promašaj je šutnuo. Klasa. 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uhh dobro jee, jednom i ovi nekoga u drami da dobiju i iznenade...
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Iz tvojih usta u Bozije usi, steta sto nisu pobedili Olimpijakos, sto vise pobeda timova sa samog dna i otkinutih pobeda protiv ekipa iz vrha, to bolje za nas da ostanemo u trci do samog kraja i priči nadam se za plej of i plej in, da nam ne pobegnu ovih 5-6 i više favorita.. Lepo rekoh 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 minutes ago, Nini3112 said: Lepo rekoh Mirisalo mi je napisah ranije da će ovo izdržati da ovi ipak nisu Oli, plus kraca rotacija i dobro jee.. Malo i Makabi da materijalizuje nejzad dobar šut i na više mečeva gde vodi i dvocifreno protiv favorita, nama su taj Asvel i Makabi nada da malo dobiju ove favorite, sutra se nadam da Asvel dobija Dubaija.. P.S ovaj Makabi u praznom Pioniru i prošle sezone u poslednjoj msm sekundi pobedio Reala, ali tada dvojka i to Sejben Li koji je posle toga otišao brzo iz Makabija... Edited 4 hours ago by Zvezdaš96
longbowman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iako sam najostrašćeniji navijač Barselone i u ovom domaćinstvu je pominjanje tog zločinačkog udruženja zabranjeno, pokušaću plastično da objasnim. Da postoji neki čovek koji mi je došao u kuću, zapalio je, pobio ukućane i na tom mestu sagradio luna park & strip klub i da nakon dve godine čujem da je teško oboleo, manje bih se radovao nego svakom porazu Real Madrida, bilo koje sportske sekcije. Ovo je večeras bilo prelepo. 2 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, longbowman said: Iako sam najostrašćeniji navijač Barselone i u ovom domaćinstvu je pominjanje tog zločinačkog udruženja zabranjeno, pokušaću plastično da objasnim. Da postoji neki čovek koji mi je došao u kuću, zapalio je, pobio ukućane i na tom mestu sagradio luna park & strip klub i da nakon dve godine čujem da je teško oboleo, manje bih se radovao nego svakom porazu Real Madrida, bilo koje sportske sekcije. Ovo je večeras bilo prelepo. Kako ti je bilo kad smo ih onako odrali u petak?
longbowman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 minute ago, JPM said: Kako ti je bilo kad smo ih onako odrali u petak? Čudan osećaj iskreno, kao kombinacija antibiotika i Laphroaig-a 12 YO Edited 4 hours ago by longbowman
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Creed Bratton said: Hezonja covece... Bezobrazluk 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Creed Bratton said: Hezonja covece... Opet trulex odbrana Makabija spasilo ih sto je ovde Hezonja a ne neki koji zna da podeli pas iz ove situacije.
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Don Dusko said: Opet trulex odbrana Makabija spasilo ih sto je ovde Hezonja a ne neki koji zna da podeli pas iz ove situacije. Ovde bi i prajm Vestbruk dodao pas, ali brat Hezonja ne jebe zivu silu 2 2
Recommended Posts