fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Makabi nije pazio na casu kad smo se mi zaleteli sa produzetkom Sfera, pa se monumentalno raspali. Juce produzili Katasa, danas nezapamceno brukanje.
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Brutalnu odbranu igra Panata, a u napadu lopta kruzi,vidi se pecat trenera 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Losmi17 said: Ne budi smesan, svi znamo ko je ta ekipa Ona koja se toliko borila da se f4 igra u njenoj dvorani, a gledaće ga iz kancelarija te dvorane? 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Aj sad ozbiljno da prokomentarisem.Pao mi nikako ne uliva poverenje.Jeste kvalitetne igrace imaju pogotovo prva petorka. Ali nisu tim niti ce biti. Naravno ako se poklope kockice mogu do kraja al meni oni bas smrde i ne verujem da ce se desiti kao pre 2 sezone. Edited 3 hours ago by Don Dusko
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ova pobeda Valensije možda je jedna od najvećih rutinski pobeda ove sezone. 1
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Scenario za PAO da izbegnu plej in 1. Da se nadaju da ce ili Partizan ili Pariz dobiti zalgiris 2. Da PAO dobije efes kod kuce Obe ekipe 22 pobede ali bolji medjusobni skor,a ovi ispod da zavrse sa 21 pobedom.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne bih se iznenadio da Efes pobjedi u Oaki. Mislim da je vrlo moguće.
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Sector said: Atamane da se ne ljubimo. 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Dzo23 said: Ne bih se iznenadio da Efes pobjedi u Oaki. Mislim da je vrlo moguće. Ne znam kako to mozes da zakljucis, niti da pomislis. Tezak non-sense.
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Žilee said: Scenario za PAO da izbegnu plej in 1. Da se nadaju da ce ili Partizan ili Pariz dobiti zalgiris 2. Da PAO dobije efes kod kuce Obe ekipe 22 pobede ali bolji medjusobni skor,a ovi ispod da zavrse sa 21 pobedom. 1. Mi dobijamo Žalgiris, i 2. Oni dobijaju Efes E sad, gde će ih to smestiti i šta im odgovara... U principu, ništa im ne odgovara pošto igraju loše, ko god da im padne teško će izvući tri pobede.
Recommended Posts