odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da definitivno ono što sam gledao u Pireju je bilo baš loše sudjenje. Znači toliko su bilo tendenciozni da možeš da popizdiš i napraviš glupost što samo čekaju ili da se prepustiš što opet čekaju. Elem prije par kola sam pisao da će fenjeraši odlučivati više nego međusobno ovaj gornji dio tabele. Puno je tu nagaznih mina
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Bili su koraci, meni je vise greska sto nisu svirana dva bacanja koji napad ranije. Ili su ih prvo svirali pa promenili odluku ako se ne varam Ni to nisu bila bacanja, ispravna odluka. Problem je što su Dorsiju dali nebulozna bacanja, onaj faul u napadu Nwore na Walkupu je smejurija, ono na kraju kad je Saško izbacio loptu itd.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, fradler said: Barselona bez Pantera je malo jača od kisele vode. Gazi to Pariz sa pola gasa. Sto i ne cudi kad svi ostali ozbiljni igraci imaju 35 godina. Doduse meni je Barsa i sa Panterom vise plejin tim (Hapoel, Oli, Pao, Monako, Real i Fener imaju bolji roster i to poprilicno jasno). Paskval je do sada uradio odlican posao, ali rekao bih da se primeti da polako ali sigurno padaju.
Recommended Posts