aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Језиво какво суђење из сезоне у сезону има смрдљиви Жалгирис. Олимпијакос, Панатинаикос, Реал Мадрид, Барселона... сви су мале маце за њих лопове. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Au sta Grent promasi za vodstvo.Potpuno sam kao na treningu i cigla.
Losmi17 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Znaci kad se vredjalica upali u Bgu onda se prekida mec i upozorava. Ali u Tel Avivu je to ok...
wing Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Ataman usoljen k'o bakalar. Želimire...ne opuštaj se previše.
Knipex Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) Dosta zanimljivih utakmica večeras. Pokušavam da ispratim što više prebacujući na pauzama pa verovatno propustim dosta, ali izbor je ili tako ili se fokusirati na jednu utakmicu. Trudim se da odgledam završnicu neizvesnih utakmica. Videh da se povredio sudija Dragojević na Bajern-Valensija, ali nisam ispratio epilog. Šta se desilo? Vidim da sude Pukl i Balak bez trećeg. Trenutno je najzanimljivije na Milano-Žalgiris. Bacih oko i na Paris-Dubai. Petrušev pokida Parižane... Edited 49 minutes ago by Knipex
Estrella Roja Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) Makabi je ultra zabavna ekipa za gledanje, nikad ne znaš šta možeš od njihovih utakmica da očekuješ. Pao bez Nana, 1-2 i to gube od ekipa koji su daleko od borbe za plejof. Baš nema ko da nadomesti njegov izostanak uz to je Slukas večaras bio baš loš. Edited 49 minutes ago by Estrella Roja
Zadnji vezni Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Ali Kakvo suđenje ima ovaj smrdljivi Žalgiris?! Iz sezone u sezonu iz kola u kolo. 5
Nini3112 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Kraducka se za Zalgiris opasno Je l normalan Silds?
Shunsuke Nakamura Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Lik izbacio kukove i ovi sviraju faul u napadu.
Losmi17 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Odvratan je Zalgiris indeed. Ali i Milano je apsolutno nadrealan luzerski klub.
Zadnji vezni Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 1 minute ago, Nini3112 said: Kraducka se za Zalgiris opasno Ne kraducka nego se krade i otima za Žalgiris. Ne znam da li sam pogledao ijednu njihovu utakmicu da se nije navlačilo kad je zatrebalo.
mister-no Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Pa i ono Gudurino da li je bilo preko pola, skaču za mrtvu, lopta se odbila ka polovini i on je hvata na liniji i sviraju mu preko pola.. Ali nisu se nešto bunili, ne znam da li sam video dobro
Losmi17 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Lepo je videti da neko ovako sastavi Valensiju i utrpa maltene 100 poena. 1
Recommended Posts