Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Језиво какво суђење из сезоне у сезону има смрдљиви Жалгирис. Олимпијакос, Панатинаикос, Реал Мадрид, Барселона... сви су мале маце за њих лопове.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Dosta zanimljivih utakmica večeras. Pokušavam da ispratim što više prebacujući na pauzama pa verovatno propustim dosta, ali izbor je ili tako ili se fokusirati na jednu utakmicu. Trudim se da odgledam završnicu neizvesnih utakmica. 

Videh da se povredio sudija Dragojević na Bajern-Valensija, ali nisam ispratio epilog. Šta se desilo? Vidim da sude Pukl i Balak bez trećeg.

Trenutno je najzanimljivije na Milano-Žalgiris.

Bacih oko i na Paris-Dubai. Petrušev pokida Parižane...

Edited by Knipex
Posted (edited)

Makabi je ultra zabavna ekipa za gledanje, nikad ne znaš šta možeš od njihovih utakmica da očekuješ. 

Pao bez Nana, 1-2 i to gube od ekipa koji su daleko od borbe za plejof. Baš nema ko da nadomesti njegov izostanak uz to je Slukas večaras bio baš loš.

Edited by Estrella Roja
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Kraducka se za Zalgiris opasno

Ne kraducka nego se krade i otima za Žalgiris.

Ne znam da li sam pogledao ijednu njihovu utakmicu da se nije navlačilo kad je zatrebalo.

Posted

Pa i ono Gudurino da li je bilo preko pola, skaču za mrtvu, lopta se odbila ka polovini i on je hvata na liniji i sviraju mu preko pola.. Ali nisu se nešto bunili, ne znam da li sam video dobro