Christofer Moltisanti Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Moj utisak večeri je koliki je De Colo profesionalac. Ima 38 godina, igra u ubedljivo najslabijoj ekipi u ligi, nema nikakav takmičarski ni finansijski motiv i konstantno isporučuje i pritom guli 25+ mpg. Nikad ga nisam previše gotivio, ali kapa dole. 4
Gudura Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago (edited) Pariz koliko god bio simpatican, igra ozbiljno bezmozgasku kosarku, koja je mozda zanimljiva za gledanje, ali je van svih normalnih kosarkaskih logickih okvira. Prosle godine je to bio hit, ali ove sezone vec dolaze na mesto koje po kvalitetu kosarke zasluzuju, jer protiv vecine kosarkaski pismenih ekipa to vise ne prolazi. Logika da nema loseg suta, bas i nema smisla ako igras egal zavrsnicu, gde se lomi na jednu ili drugu stranu u 2 poteza Edited 26 minutes ago by Gudura
Phobia Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 24 minutes ago, Christofer Moltisanti said: Moj utisak večeri je koliki je De Colo profesionalac. Ima 38 godina, igra u ubedljivo najslabijoj ekipi u ligi, nema nikakav takmičarski ni finansijski motiv i konstantno isporučuje i pritom guli 25+ mpg. Nikad ga nisam previše gotivio, ali kapa dole. Meni je nerealno kako Teodosic kod nas nije bio toliko konstantan kao De Kolo u Asvelu, a nije tajna da je Teo bolji igrac
Recommended Posts