Knipex Posted yesterday at 09:06 PM Posted yesterday at 09:06 PM Zamalo da Diakite svojeručno vrati Makabi u igru, kakav mozak majko mila
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:07 PM Author Posted yesterday at 09:07 PM Probao Diakite da počasti i Makabi al nije uspeo. Legendica.
Don Dusko Posted yesterday at 09:20 PM Posted yesterday at 09:20 PM 14 minutes ago, Knipex said: Zamalo da Diakite svojeručno vrati Makabi u igru, kakav mozak majko mila Pa preziva se Dia kite
Gudura Posted yesterday at 10:12 PM Posted yesterday at 10:12 PM 2 hours ago, MrTripleDouble said: Valensija i Zalgiris ce lagano da prospu sve sto su gradili mesecima unazad. Na kraju ce Pao i do prednosti domaceg terena u PO. Ocekujem da se prosetaju u OAKI do jos jedne titule. Valensija ne da ne prosipa, vec ukoliko pobede Pao sledece kolo, mogu i na prvo mesto. Verovatno jedina ekipa koja ove sezone nije imala crnu seriju, uz Olimpijakos, neverovatno zrela sezona, za ekipu koja je ponovo novi kolac u takmicanju. Ogroman aplauz za Martineza👏 18 1
MrTripleDouble Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago dve utakmice danas - obe u istom terminu, a da stvar bude jos debilnija i majstorica polufinala Evrokupa stavljena u isti termin 1
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 hours ago, Gudura said: Valensija ne da ne prosipa, vec ukoliko pobede Pao sledece kolo, mogu i na prvo mesto. Verovatno jedina ekipa koja ove sezone nije imala crnu seriju, uz Olimpijakos, neverovatno zrela sezona, za ekipu koja je ponovo novi kolac u takmicanju. Ogroman aplauz za Martineza👏 Za njih me ipak ne bi cudilo da ispadnu u PO sa 3-1. Ali zaista, fantasticna sezona i kapa dole. 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Uf kad bi se Monako nekako okliznuo danas protiv Asvela. A da, nisam na KKCZ temi.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Btw, meni su Francisco i Elijah Bryant glavni kandidati za MVP-a uz standardnog Vezenkova. Nema šanse da bi Žalgiris bio tu gde jeste da Francisco ne igra kao lud cele sezone, a Bryant ima maltene 60-40-90 sezonu, za 2 je zapravo skoro na 62%, a za 3 39%, pri tome 16 poena 5.5 skokova i 3.4 asistencije po meču. Neverovatnu sezonu igra i kad god ga gledam deluje mi maltene kao neki light Luka Dončić, igra u svojoj brzini i veoma lagano. 9
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Transparent Litvanaca. Odgovor Dubaia. Edited 14 hours ago by Don Dusko 1
alokin Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Baskonija nakon Zvezde dobila Hapoel, Real i sad Makabi. Na svakoj utakmici su prebacili preko 100p, odnosno samo su Realu dali 98. Svaka im čast. 10
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Vidim da je Barsa sinoć igrala bez Satoranskog. Koliko god da je u završnoj fazi karijere, njegovo odsustvo ne mogu nikako da nadoknade jer su mu alternative živa beda. 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago MVP - Vezenkov Najbolji mladi - Montero Najbolji trener - Pedro Martinez (Mada mi je i Masiulis jak kandidat) Najbolji defanzivac - Horton Taker (Najbolja defanzivna ekipa i logično mi je da neko iz te ekipe dobije). Lično za mene je Bonga, ali kasno su proigrali i lošiji skor. Igrač koji je najviše napredovao - Nwora To su neke moje projekcije za individualna priznanja ove sezone.
Fan Kosarke Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Baskonija igra jako lepu i smislenu kosarku , na poen vise , a opet nije ona divljastina ala Pariz . Simpatican im je i trener ( no homo ) , mladja garda i aktivno ucestvuje u igri svih 40 minutav, generalno im je stav kao da su i dalje u igri za top 8 , a ispali odavno.... Sa druge strane Efes je bas veliko razocarenje , generalno ima tu dosta kvaliteta ali igraju " svako za sebe " kosarku , bas me zanima kako ce veceras izgledati protiv Partizana , a posle i protiv Dubaija . Barsa sinoc no comment tekma , ali sto kaze Chaos izostanak Satoranskog na vec odsutnog Laprovitele je bas hendikep , jel se zna da li ce igra u petak protiv Monaka ? A opet i Monako , Neda se povredio ( navodno mesec dana ) , Tarpey cini mi se nije igrao poslednju , Mike James se valjda vratio iz Amerike pa mozda i odigra nesto ove nedelje ali i to je znak pitanja , Tais opet izostao proslu zbob porodicnih problema , tako da boga pitaj u kom sastavu ce i oni izaci ove nedelje . Hapoel se digao i to opasno , nekako su svi na njih gledali potcenjivacki , po trenutnoj formi trebalo bi da ometlaju i Makabija i Monaka , a videcemo ih protiv Olija za par dana . Koliko ce biti zanjimljiva borba za top 10 , nista manje nece biti zanimiljva i za top 4 , ipak je prednost domaceg terena jako bitna .
Problem sa licnim greskama Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Transparent Litvanaca. Odgovor Dubaia. Kreativno. Mnogo. Sigurno su satima sedeli i razmišljali. Vrhunska fora i jako duhovito. Sa sve hey hey clap clap skandiranjem. 1
Plant Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Kreativno. Mnogo. Sigurno su satima sedeli i razmišljali. Vrhunska fora i jako duhovito. Sa sve hey hey clap clap skandiranjem. Sabanija klasicna ... sta ce, taj basket je jedini nacin da ta pripizdina privuce malo paznje. Mislim, ima jos jedan ... ali je Vladimir trenutno zauzet drugim komsijom
m0k1 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, alokin said: Baskonija nakon Zvezde dobila Hapoel, Real i sad Makabi. Na svakoj utakmici su prebacili preko 100p, odnosno samo su Realu dali 98. Svaka im čast. Bas steta sto u poslednja 2 kola igraju protiv ekipa koje se ne bore ni za sta (domaci teren/PI). Mogli su jos vise da zakuvaju.
Problem sa licnim greskama Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Plant said: Sabanija klasicna ... sta ce, taj basket je jedini nacin da ta pripizdina privuce malo paznje. Mislim, ima jos jedan ... ali je Vladimir trenutno zauzet drugim komsijom Nemoj tako, zbog slicnog (i blazeg) posta o toj plasticnoj zelenoj masi sam dobio ban zbog - pazi sad - nacionalizma 😄 Iako sam ih svojim ocima gledao u Kaunasu kako smaraju i zrace. Atmosfera bolja na ZRK Zeljeznicar Pancevo.
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ta "pripizdina" je i dalje razvijenija država od ove naše metropole. Pritom, u košarci zaslužuju svaku pohvalu jer čuvaju čast domaćeg basketa bez kupovine igrača za reprezentaciju. Ali, jbg, nisu uz razne Vladimire pa su odmah "gadni". 12 1
Problem sa licnim greskama Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) E da, Vladimir je ovde problem. Super spin, brate. Barem od tebe dosta neocekivano i nepotrebno. Govorimo o notorno dosadnoj, sterilnoj masi koja tripuje da je neki dozivljaj gostovati u toj pripizdini (jer nista drugo Kaunas nije). Novi Sad je Monte Karlo za Kaunas. Ljudi koji bi umrli od patnje da udju u neki rivalitet sa Srbima a kojima na zalost nasa idiotska navijacka nekultura daje i osnova za to. Ignorisranje tih samoproklamovanih ultrasa je najveci udarac njihovim kompleksima nize vrednosti. Isto vazi i za njihove reprezentativne navijace, jebale ih perike, 3 promila i bele carape u papucama. I da ne smaram masu ljudi vise - moje nepostovanje je pocelo kada je horda od 20ak tih maloletnika (mnogo mnogo hrabrih) pokusala da udara porodicu u dresovima Crvene Zvezde 2022. Njih, hvala Bogu, niko ni pogledom ne isprati u Beogradu, a i ko ce ih dirati tako smesne i jadne. Edited 12 hours ago by Problem sa licnim greskama 3 1
Losmi17 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 hours ago, Gudura said: Valensija ne da ne prosipa, vec ukoliko pobede Pao sledece kolo, mogu i na prvo mesto. Verovatno jedina ekipa koja ove sezone nije imala crnu seriju, uz Olimpijakos, neverovatno zrela sezona, za ekipu koja je ponovo novi kolac u takmicanju. Ogroman aplauz za Martineza👏 Ja sam razumeo od nekih ovde da ekipe poput Valensije, Zalgirisa, kkcz ne mogu u 4 ili 6, da to nije realno.... Eh eh
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 17 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: E da, Vladimir je ovde problem. Super spin, brate. Barem od tebe dosta neocekivano i nepotrebno. Govorimo o notorno dosadnoj, sterilnoj masi koja tripuje da je neki dozivljaj gostovati u toj pripizdini (jer nista drugo Kaunas nije). Novi Sad je Monte Karlo za Kaunas. Ljudi koji bi umrli od patnje da udju u neki rivalitet sa Srbima a kojima na zalost nasa idiotska navijacka nekultura daje i osnova za to. Ignorisranje tih samoproklamovanih ultrasa je najveci udarac njihovim kompleksima nize vrednosti. Isto vazi i za njihove reprezentativne navijace, jebale ih perike, 3 promila i bele carape u papucama. I da ne smaram masu ljudi vise - moje nepostovanje je pocelo kada je horda od 20ak tih maloletnika (mnogo mnogo hrabrih) pokusala da udara porodicu u dresovima Crvene Zvezde 2022. Njih, hvala Bogu, niko ni pogledom ne isprati u Beogradu, a i ko ce ih dirati tako smesne i jadne. Nema potrebe da se pronalaziš u mom postu. A u vezi ovog što si napisao, sam si rekao da im i mi dajemo povoda za to a da ne pominjem da i naši huligani isto umeju da nasrnu na one koji im nisu rivali nego obična raja. Treba ceniti košarkaški rivalitet sa Litvanijom, to je moj stav. Šabanisanja ima na obe strane. 1
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Lagano biram zelenu sterilnu masu ispred crveno i crno-belih kriminalnih struktura. 4 1
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakav animozitet obojen navijačkom pripadnošću. Sreća pa su naše horde kreativne, i nisu jadne i bedne. 1
sinisat5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Losmi17 said: Ja sam razumeo od nekih ovde da ekipe poput Valensije, Zalgirisa, kkcz ne mogu u 4 ili 6, da to nije realno.... Eh eh a inače redovno se desava
Losmi17 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 52 minutes ago, sinisat5 said: a inače redovno se desava Samo ove sezone 2 tima...
Recommended Posts