Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Da definitivno ono što sam gledao u Pireju je bilo baš loše sudjenje.

Znači toliko su bilo tendenciozni da možeš da popizdiš i napraviš glupost što samo čekaju ili da se prepustiš što opet čekaju. 

Elem prije par kola sam pisao da će fenjeraši odlučivati više nego međusobno ovaj gornji dio tabele. Puno je tu nagaznih mina

Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Bili su koraci, meni je vise greska sto nisu svirana dva bacanja koji napad ranije. Ili su ih prvo svirali pa promenili odluku ako se ne varam 

Ni to nisu bila bacanja, ispravna odluka. Problem je što su Dorsiju dali nebulozna bacanja, onaj faul u napadu Nwore na Walkupu je smejurija, ono na kraju kad je Saško izbacio loptu itd.

Posted
1 hour ago, fradler said:

Barselona bez Pantera je malo jača od kisele vode. Gazi to Pariz sa pola gasa.

Sto i ne cudi kad svi ostali ozbiljni igraci imaju 35 godina. Doduse meni je Barsa i sa Panterom vise plejin tim (Hapoel, Oli, Pao, Monako, Real i Fener imaju bolji roster i to poprilicno jasno). Paskval je do sada uradio odlican posao, ali rekao bih da se primeti da polako ali sigurno padaju. 

Posted

Sportando prenosi da ce Tony Parker od leta preuzeti mesto trenera Asvela.
Takodje novinar Sportanda prenosi da je Sylvain Francisco glavna "meta" Barselone za sledecu sezonu.

• Ha-ha 2
Posted

Odličan posao radi Asvel, u suštini ni Toni uopšte nije toliko mator. Ima samo 43 godine, mogao bi da uzme i neki minut na pleju, taman da zameni Ertela. Šteta samo što im je Nando otišao, ali nema veze mogao bi od sledeće sezone da im se pridruži i Rodrig Bobua kao kvalitetan domaći igrač. A mogili bi i da oteraju ovog njihovog centra koji ionako ništa ne igra i dovedu proverenu opciju, recimo Danstona. Još nekako da ubede Kahudija da se vrati iz penzije i mislim da je svetla budućnost pred ovom ekipom.

• Ha-ha 1
Posted

Ovaj Tubelis se polako pretvara u dominantnu silu u reketu.  Jak je kao bivo, zna da se pozicionira u reketu, ima i solidnu tehniku, a i sut mu je prilicno dobar, a tek su mu 24 god.

Cenim da ce dominirati ligom narednih godina i da ce vrlo brzo da ga uzme neki bogatiji klub.

• Like 1
Posted
13 minutes ago, MrTripleDouble said:

Ovaj Tubelis se polako pretvara u dominantnu silu u reketu.  Jak je kao bivo, zna da se pozicionira u reketu, ima i solidnu tehniku, a i sut mu je prilicno dobar, a tek su mu 24 god.

Cenim da ce dominirati ligom narednih godina i da ce vrlo brzo da ga uzme neki bogatiji klub.

Oni svake godine nekog izbace prakticno, Sirvidis je jedno vreme odličan bio, ali sad je rekao bih 7 igrac spolja u rotaciji i nema prostor.

Msm to su sve igraci koji su imali top sezone u manjim klubovima, ali opet što večiti to ne uspevaju, a nije da nema kandidata iz abe.

Posted
5 minutes ago, Tex_Willer said:

Oni svake godine nekog izbace prakticno, Sirvidis je jedno vreme odličan bio, ali sad je rekao bih 7 igrac spolja u rotaciji i nema prostor.

Msm to su sve igraci koji su imali top sezone u manjim klubovima, ali opet što večiti to ne uspevaju, a nije da nema kandidata iz abe.

Ja ne vidim niti jednog Litvanca da je u EL a da nije u zalgirisu,i da jeste niti jedan nema neku bitnu ulogu.Brazdeikis i Ulanovas su primeri do skoro.

Posted

Očekivano dobra tekma u Kaunasu, grizu i jedni i drugi kao da sutra ne postoji. 

Vasa malo živnuo poenterski, ali i dalje gubi lopte kao na traci.

• Like 1
Posted

Vasa se resetovao na sezonu provedenu u #kkcz.

Možemo očekivati da na proslavi titule prvaka Izraela povede neku pesmu Makabija iz Tel Aviva. 

• Ha-ha 3
Posted
43 minutes ago, Žilee said:

Ja ne vidim niti jednog Litvanca da je u EL a da nije u zalgirisu,i da jeste niti jedan nema neku bitnu ulogu.Brazdeikis i Ulanovas su primeri do skoro.

Da ali taj Brazdeikis igra odlično i za repku.

Posted

Ne znam kao navijač Zvezde koja je bolja opcija Žalgiris - Hapoel. Kapiram da je bolje ici na sigurno, pa da Hapoel ovde uzme.. al jaka utakmica

Posted

Мицић и Гудурић су типови играча које не бих волео да видим у Звезди ни кад имају сезону каријере. Њихов таленат да се оклизну у кључном тренутку, или да им испадне лопта у аут, или да пљасну безвезну тројку и промаше, је фасцинтантан. Не мислим да су лоши момци, али што се мене тиче, не бих волео да их гледам у Звездином дресу никада.

Иначе, Жалгирис је јако озбиљна екипа и свима ће бити тешко против њих. Тактички дисциплиновани, увек се зна шта ко ради на терену, а имају и одличне појединце. Не бих волео да на њих одемо у плеј-ину. 

• Like 1
Posted
50 minutes ago, Вујке said:

Мицић и Гудурић су типови играча које не бих волео да видим у Звезди ни кад имају сезону каријере. Њихов таленат да се оклизну у кључном тренутку, или да им испадне лопта у аут, или да пљасну безвезну тројку и промаше, је фасцинтантан. Не мислим да су лоши момци, али што се мене тиче, не бих волео да их гледам у Звездином дресу никада.

Иначе, Жалгирис је јако озбиљна екипа и свима ће бити тешко против њих. Тактички дисциплиновани, увек се зна шта ко ради на терену, а имају и одличне појединце. Не бих волео да на њих одемо у плеј-ину. 

Kad bi se budzet vratio na pre - sns megalomanija projekat gledao bi ih ti i u 38. godini u Zvezdi pa bi pevao.

• Like 1