MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je Jallow tezak igrac za gledanje. Ima taj hustle momenat ali sve se nesto snebiva, napinje, preskace otvorene suteve... Na drugoj strani Smajli odlican. Mozda je malo priglup igrac, ali ono sto mi se dosta svidja kod njega je da sve kuca u reketu bez pardona. To je nesto sto dosta cenim kod visokih igraca. Imao je 3 efektna kucanja u prvom poluvremenu.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Jallow osim hustlea nema ništa evroligaškog kalibra.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, MrTripleDouble said: Koliko je Jallow tezak igrac za gledanje. Ima taj hustle momenat ali sve se nesto snebiva, napinje, preskace otvorene suteve... Na drugoj strani Smajli odlican. Mozda je malo priglup igrac, ali ono sto mi se dosta svidja kod njega je da sve kuca u reketu bez pardona. To je nesto sto dosta cenim kod visokih igraca. Imao je 3 efektna kucanja u prvom poluvremenu. Njemu fali mozak ,inace bi bio bomba od igraca,da ima neki mozak Davidovca ili Mitra pevala bi nam reprezentacija.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moze se poceti navijati i za virtus da skidaju skalpove .Jer ruku na srce tesko da imaju ikakve sanse da upadnu u 10
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Virtus je bas limitirana ekipa.I ovih 12 pobeda im je premija.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Efes je baš mnogo kvalitetniji individualno od Virtusa. Stvarno sramota što sa ovakvim rosterom imaju ovaj trenutni skor iako ih ni povrede nisu mimoilazile.
Blade Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Virtusu se protiv Efesa desava ono sto se Zvezdi desavalo protiv Zalgirisa u Kaunasu (jedini poraz ove sezone za koji ne mogu da imam razumevanja), a to je igracki i sistemski kompletni raspad.
Recommended Posts