NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ova pljuvačina po Džejmsu čiji svakako nisam fan je prilično smešna. Može da se diskutuje da li je čovek šampion ali da li je elitni EL igrač, apsolutno jeste. Sve drugo je poslednji lajv ludog Pantića gde ga bukvalno vređa najgorim imenima, mahom zato što je Zvezda pobedila. 3
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 1 minute ago, NMX said: Ova pljuvačina po Džejmsu čiji svakako nisam fan je prilično smešna. Može da se diskutuje da li je čovek šampion ali da li je elitni EL igrač, apsolutno jeste. Sve drugo je poslednji lajv ludog Pantića gde ga bukvalno vređa najgorim imenima, mahom zato što je Zvezda pobedila. Hipoteticka situacija u kojoj prelazi u Zvezdu/Partizan, cekali bi ga na aerodromu i bio bi najvece pojacanje u istoriji oba kluba, sto se za Slukasa od pre par godina ne bi moglo reci. Smesna diskusija stvarno. Edited 15 hours ago by McLeod
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Baš je neprijatno za čitanje kako su se Džejmsu nakačili naši primitivci, pojačani komšijskim (koji su jelte ljuti jer nas nije rešio). Pod jedan, mrzi me da sad ovu moju tvrdnju potkrepljujem tačnim brojkama ali imam utisak da Džejms nije nikad protiv nas pružao neke vrhunske partije. Mazohista u meni se potajno nada da se to promeni, upravo zbog debila koji ga napušavaju i pričaju mu šta je trebao da uradi i kako je luzer. Pod dva: ne sećam se da je on imao prema nama neko nepoštovanje, a u porazima nije cvileo na sudije. Stoga mi je baš jadno to kačenje naših debila koji mu na Tarzan inglišu objašnjavaju kako je on izvikan košarkaš i kako neće nikada osvojiti trofej EL.
Nini3112 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 hours ago, Knipex said: Meli je jedan od najbitnijih i najboljih igrača Fenera. Čovek bukvalno drži odbranu u svojim rukama godinama unazad. Skokovi, ukradene lopte, poeni u najbitnijim momentima, glue guy je slaba reč za to što on radi i donosi ekipi. Nini3112 baš teško potcenjivanje sa ovom izjavom. Ma to jeste tako i svaka cast za to,ovo je vise receno kroz salu,da drzi sve u Feneru drzi ali to je zato sto mu je nametnuta takva uloga koja mu trenutno i jedino lezi a ne da bude masina u postizanju poena.
Cavani Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 19 minutes ago, McLeod said: Ja nisam nikad bio fan Majka Dzejmsa, ali ne moze da se poredi sa Slukasom i igracima slicnog znacaja, kao kad bi rekli da je Djinobili bolji igrac od Karija. Ekipe u kojima je igrao Slukas su osvajale EL i bez njega i ekipe u kojima je igrao su bile prepune evroligaskog plemstva, dok je za uspehe svojih ekipa Dzejms zasluzan na nivou Jokica i Denvera. Skloni njega iz ovog Milana, ma koliko ponekad prodaje utakmice, to je ekipa za dno lige. Kakav Blosomgejm i Okobo, oni ne bi mogli da vode ekipu koja pretenduje na F4 nikad u zivotu. Ovo ne moze biti dalje od istine, Pao dok nije dosao Slukas je osvojilo EL 13 godina pre toga poslednji put, Fener prvi put u istoriji 2017 sa njim.
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago I onda su osvojili posto je otisao. Ovo kao da kazes da dok nije dosao Mesi u Barselonu ona je bila nebitan klub. Slukas nije nikakav gamechanger poput Dzejmsa, recimo kad ste vec ubacili Gudurica u pricu, on bi mnogo pre mogao da se poredi sa njim. Covek ima karijerno 9.5 poena u proseku i 4.5 asistencije. Guduric ima 9.5 poena i 2.5 asistencije karijerno. Dzejms ima 16.4 i 4.8. Hajde da se ne zajebavamo molim vas.
Cavani Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: I onda su osvojili posto je otisao. Mislis na Fener, osvojili su 2025, tacno 8 godina kasnije sa potpuno drugom ekipom. Ne znam kako ti je to referanca.
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Sloukas je uz Llulla i Tavaresa najveća aktivna legenda EL. Čovek je pobednik i ultimativni šampion. Nije ovo takmičenje 1 na 1. Mike James je naravno elitni EL igrač već godinama unazad (do dolaska Nunna u Evropu verovatno individualno i najbolji igrač uz Larkina), ali za ekipu koja treba nešto da osvoji biram Sloukasa, čak i u ovoj veteranskoj fazi. 5
Guru Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Sloukas je uz Llulla i Tavaresa najveća aktivna legenda EL. Mislim da je to ipak De Colo. 4
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Zaboravih njega, svakako pripada tom društvu.
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Upravo o tome govorim. Prica o elitnim se ne zavrsava sa 4 imena, Nunn, Facu, Vasa i James. Da zaboravimo Guduru koji realno jeste odmah ispod, postoje jos igraca koji su bar ista klasa, Larkin, Slukas, De Kolo.. Svako od ovih igraca ima titulu. Za mene licno za ulazak u to drustvo moras imati uzetu titulu, zato James nije moja solja caja.
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Meni se igrači poput Jamesa nikada nisu sviđali, ali svakako su svakom treneru potrebni. U sredinama gde ostali deo tima igra za njega, takav igrač je uspešan. U sredinama gde ostali deo rostera nije krojen prema igraču tipa Jamesa, takav igrač bude čista štetočina. Monako svakako igra za njega, s tim što se u pojedinim trenucima i Okobo gura u neku sličnu ulogu, samo naravno skillset mu nije takav.
Estrella Roja Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago EL je prošle sezone objavila listu najboljih igrača u poslednjih 25 godina https://en.wikipedia.org/wiki/EuroLeague_25th_Anniversary_Team Na toj listi su naravno i Slukas i Dzejms. Možemo pričati koga bi neki navijač želeo više u svom ili više voli da gleda ali je glupo raspravljati ko je od njih dvojice elita pošto obojica pripadaju tom društvu. Pored već nabrojanih igrača u prethodnim komentarima tu se još nalaze Vasa i Larkin od aktivnih EL igrača.
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Estrella Roja said: EL je prošle sezone objavila listu najboljih igrača u poslednjih 25 godina https://en.wikipedia.org/wiki/EuroLeague_25th_Anniversary_Team Na toj listi su naravno i Slukas i Dzejms. Možemo pričati koga bi neki navijač želeo više u svom ili više voli da gleda ali je glupo raspravljati ko je od njih dvojice elita pošto obojica pripadaju tom društvu. Pored već nabrojanih igrača u prethodnim komentarima tu se još nalaze Vasa i Larkin od aktivnih EL igrača. Tu ti je i Lull, kako tako je i dalje aktivan.
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 25 minutes ago, Cavani said: Mislis na Fener, osvojili su 2025, tacno 8 godina kasnije sa potpuno drugom ekipom. Ne znam kako ti je to referanca. Referenca je da je igrao u tri kluba i sva tri kluba su osvajaci EL sa ili bez njega. Klubovi koji imaju velike budzete, od kojih se ocekuje F4 ili bar borba za isti svake sezone. Sa izuzetkom PAO, koji je imao period mediokritetstva. Koji nema veze sa Slukasom. Slukas je odigrao savrseno finale i postao zasluzeno MVP, ali on je uvek mogao da bude samo dodatni jezicak na vagi, ne glavni igrac. Ako pogledamo MVP igrace na F4 EL, tu ima mnogo imena koje po analogiji (a i bukvalno, posto su neki i pomenuti), ne bi bili svrstani u elitu EL, pa su u poslednjih desetak godina na toj listi recimo Tajris Rajs, Andres Nocioni, Ekpe Udo, Vil Klajburn, Edi Tavares i Najdzel Hejs Dejvis, kao i pomenuti Slukas. Dok na listi MVPja regularne sezone u istoriji, znaci od 2005. godine, najveci uljez je - Jan Veseli. Sto jeste smesno reci, ali ako bismo birali najmanje ime na listi, to je on. A lista F4 MVPja je mesano meso, gde su i legende EL i igraci kao na primer Slukas koji su objektivno pomocno osoblje, ma koliko trajali i bili legendarni. Da li bih ga stavio u elitne bekove EL istorijski, zbog trajanja, da, svakako, ali uticaj na tim i mesto u hijerarhiji njega i Dzejmsa ne moze da se poredi. Da su igrali ikada u istom timu, u kom god trenutku karijere, Dzejms bi bio ispred njega u hijerarhiji debelo. To sto nema titulu je nebitno kada se poredi ko je bolji igrac. Nema ni Doncic titulu u NBA, pa je bolji igrac od ne znam, Derika Fisera. Edited 14 hours ago by McLeod
Čočo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago https://www.facebook.com/share/v/1GSjaSSzV6/ Ovakve stvari me podsete zašto sam zavoleo ovu igru. Da igram i gledam. A uživanje je još posebnije kada gledaš kako je majstori igraju. ❤️😍 1 2
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Otužan je ovaj Efes, Oly igra protiv njih kao protiv nekog Makedonikosa.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jbg doslo im na naplatu los rad i zavisnost od Larkina.
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pisu da Barsa ostaje u EL Potpisan novi ugovor na 10 godina 1
BattleBender Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo Mc mozw da stavlja Jamesa ispred Sloukasa. Da postavimo misaoni eksperiment, igraju Evropljani protiv Amera, period od 2005 - 2025, Sloukasa bih stavio u 12 vrlo verovatno. Pored silnih Doncica, Dragica, Diamantidisa uvrstio bih i Sloukasa verovatno. Jamesa ne bi uzeo da se isti eksperiment vrsi na nivou jedne sezone, bilo koje. ------- In other news, Real krece da deluje prejebeno. 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Garuba je ozbiljno podigao svoje partije u odnosu na pocetak sezone. 1
Recommended Posts