Losmi17 Posted Saturday at 10:32 PM Posted Saturday at 10:32 PM (edited) 13 minutes ago, propolis said: I ja sam istripovao ko te je to uplašio pa si prešao na tamnu stranu....okej ti bi trebao biti Lošmi d 2nd Ne, ja sam prvi, onaj je pridoslica sa tegigarde. Ne mogu da se setim zasto vise ne pise. Inace je on i otvorio Pao temu. Edited Saturday at 10:36 PM by Losmi17 1
McLeod Posted yesterday at 04:35 PM Posted yesterday at 04:35 PM 21 hours ago, Dzo23 said: Ako budu zdravi ovi noseći igrači (Panter, Toko, Klajburn, Lapro i Veseli) Barsa prvi favorit za osvajanje. Prepuni su kvaliteta i iskustva, a uz to imaju i (po)najboljeg trenera. Ne znam da li se sprdas, Paskval jeste visa liga trenera za Evroligu danas generalno, ali ne moze da bude najbolji nikad. On je pre neki lakmus papir za trenersku struku trenutno. Ako je u top 5 EL trenera trenutno to bi verovatno bila najslabija era ikada. Ako pogledamo realno, covek je imao 13 sezona u EL, jednu titulu i jos cetiri poraza u polufinalu, a uvek je vodio tim sa jakim budzetom, u prvom ili drugom redu kandidata za titulu, znaci svaki put osim sa Zenitom i mozda 1-2 sezone sa PAO F4 je bio ocekivan. Na F4 nije bio 11 godina. Znaci on danas da bude najbolji trener u EL posto se tek vratio iz lige bez briga u kojoj je 5 godina ne moze da bude nikad. 1
Borca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Urbonas prenosi da je Bruno Caboclo najblizi prelasku u Dubai.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 minutes ago, Borca said: Urbonas prenosi da je Bruno Caboclo najblizi prelasku u Dubai. Da ponudimo Dubaiu Plavsu i Rivera, vidis da hoce sve centre da uzmu?
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko ih imaju? Kabengele, Petrušev, Kamenjaš, S(Š)anli.. Imaju još nekog?
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Na koju foru, likovi imaju jedno 25 igrača pod ugovorom. Mada, ako mogu da kupe 10 stranaca za reprezentaciju, sve je moguće.
Borca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Koliko ih imaju? Kabengele, Petrušev, Kamenjaš, S(Š)anli.. Imaju još nekog? Zaite je povredjen dugorocno (cini mi se do kraja ove sezone), a Sanli navodno ide u Besiktas (istice mu kratkorocni ugovor koji je potpisao pre par meseci). Kabengele i Kamenjas igraju samo na 5-ci, Petrusev veci deo vremena ove sezone iga na 4-ci, a Kaboklo bi mogao na obe pozicije posto je cini mi se koriscen na obe unutrasnje pozicije i dok je bio u Partizanu i u Hapoelu tokom prosle sezone (ove sezone je povredjen prakticno od samog pocetka i nije igrao uopste).
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Zar nije deadline za prelazak iz jednog u drugi EL klub bio 5og januara?
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Zar nije deadline za prelazak iz jednog u drugi EL klub bio 5og januara? Mozda nije bio registrovan uopste za njih u EL ove sezone, nemam pojma.
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Chaos Is Me said: Zar nije deadline za prelazak iz jednog u drugi EL klub bio 5og januara? Jeste tj preciznije to je krajnji rok da neki igrac bude odjavljen sa spiska prijavljenih igraca za Evroligu u svom trenutnom klubu da bi mogao da predje u drugi klub Evrolige i bude registrovan za ovu sezonu, a krajnji rok za dovodjenje novih igraca je negde u Februaru (mislim 20 i neki Februar).
Recommended Posts