Issey Posted yesterday at 12:06 AM Posted yesterday at 12:06 AM Nisu nam dali licence da guramo klince. Moralo je ozbiljno da se uloži. To što su nam očekivanja prevelika I nerealna je drugi padež, jer ulaganja ne garantuju F4. Koliko god da se uloži bar 7-8 ekipa je ispred nas po svemu. Treba malo strpljenja i sistema, a i malo sreće da ubodeš kombinaciju rostera i odličnog trenera. Ovo što Đurović i Jakovljević pričaju je imalo smisla nekad, sad nema, ako hoćeš da igraš EL... Imala je Alba sličan koncept, pa više ne igraju EL...
crni96 Posted yesterday at 09:10 AM Posted yesterday at 09:10 AM Meni je muka od evropske zvezde i partizana. 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:38 AM Author Posted yesterday at 09:38 AM Koliko čudna ekipa je Milano, bukvalno mogu da dobiju svakog i da izgube od svakog na bilo kom terenu. Alston iz Virtusa je proigrao u poslednje vreme, vrlo zanimljiv igrač. 3
Romantik Posted yesterday at 09:49 AM Posted yesterday at 09:49 AM MIlano je sinoc pobedio bez Elisa, zna li neko sta je s njim, a ni Silds nije ulazio u igru. Iako su atinski zeleni u raspadu ovo je bilo bas neocekivano. Inace ovo je bio drugi mec u sezoni u kome je Bruks igrao vise od 30 minuta, dobili oba, a u mecevima gde je imao vise od 29 skor im je 4-1, jedini poraz od Dubajia, a dobili Real i Oli, pored Asvela i Panatenaikosa.
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 10:20 AM Posted yesterday at 10:20 AM Brooks je "postao" preozbiljan trpac, bas je unleashed na EL nivou zadnjih par nedelja.
Tex_Willer Posted yesterday at 10:39 AM Posted yesterday at 10:39 AM 10 hours ago, JPM said: Partizanova sezona je gotova, oni su i za plej in samo teoretski u igri. Zvezdina ce biti gotova polovinom ili krajem februara. U konacnici, bice par mesta razlike na tabeli. Recimo Zvezda na 12-om mestu a Partizan na 14-om. Zali boze para, to se moze i sa duplo jeftinijim rosterom a makar razigras neke domace klince. Partizan ako bude 19 da se udara u dupe.
JPM Posted yesterday at 10:44 AM Posted yesterday at 10:44 AM 4 minutes ago, Tex_Willer said: Partizan ako bude 19 da se udara u dupe. Sustinski ti je isti kurac da li si na poziciji 11 i 19. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 11:04 AM Posted yesterday at 11:04 AM @Losmi17 Zoc je slobodan, samo kazem. Nece valjda kumara da trpi ove blamaze sa 30+ miliona budzeta 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 11:56 AM Author Posted yesterday at 11:56 AM Tyler Ennis opet pokidao ahilovu tetivu. Baš malerozan igrač iako suštinski ne preterano bitan Hapoelu. 4
Don Dusko Posted yesterday at 12:52 PM Posted yesterday at 12:52 PM Niko da prokomentarise koliko je Dubai truba na gostovanjima i koliko se ugase u IIp. Juce samo 19p protiv Hapoela. U IIp.
JPM Posted yesterday at 01:02 PM Posted yesterday at 01:02 PM 10 minutes ago, Don Dusko said: Niko da prokomentarise koliko je Dubai truba na gostovanjima i koliko se ugase u IIp. Juce samo 19p protiv Hapoela. U IIp. Polako, i njima ćemo da popravljamo reputaciju. 1
MarioKempes Posted yesterday at 01:06 PM Posted yesterday at 01:06 PM 2 hours ago, JPM said: Sustinski ti je isti kurac da li si na poziciji 11 i 19. Naravno da nije isto da li si 11. ili 19. 11. je vrv bio kompetitivan do pred sam kraj, borio se za plej of, ostvario neke lepe pobede, donosio radost navijačima. 19. se pozdravio sa takmičarskim ambicijama još prošle god, pogubio skoro sve i blamirao se gde je stigao. Ako je 19. Asvel, koji nema nikakve ambicije, igra vrv poslednju EL sezonu i publika dolazi na utakmicu kao u bioskop - onda to nije strašno. Ako je 19. Efes, Žalgiris, Partizan, Zvezda ili neki drugi klub koji je uložio veliki novac, pre početka sezone objavio da napada plej of, doveo igrače u skladu s tim, ima armiju navijača visokih očekivanja - onda je to prilično gadno. 6
JPM Posted yesterday at 01:12 PM Posted yesterday at 01:12 PM Pošteno, prihvatam i menjam izjavu. MENI je isti kurac. 1
Losmi17 Posted yesterday at 01:27 PM Posted yesterday at 01:27 PM (edited) 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: @Losmi17 Zoc je slobodan, samo kazem. Nece valjda kumara da trpi ove blamaze sa 30+ miliona budzeta Nema potrebe, mi imamo trenera i to dosta boljeg od tog kog pominjes. Letos je napravljena greska sto se nije procistio sastav i sto je Dimi generalno produzavao ugovore i davao sakom i kapom. Reket nam je kritican, i tu maltene nema produkcije a i defanzivno je daleko od dobrog. Ne znam kad se vraca Lesor, ali nam treba sveze krvi podhitno. Ne pomaze ni sto TJ kratki ne moze da nadje kakav takav ritam, i sto se realno Slukas olinjao. Jbg, krstenica. Ocekujem da se ipak stabilizujemo i zavrsimo u prvih 5. Edited yesterday at 01:28 PM by Losmi17
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 01:34 PM Posted yesterday at 01:34 PM 4 minutes ago, Losmi17 said: Nema potrebe, mi imamo trenera i to dosta boljeg od tog kog pominjes. Nadam se da i kumara razmislja tako. Uvijek je zadovoljstvo gledati tog trenera kada ekipa gubi😀
Losmi17 Posted yesterday at 01:35 PM Posted yesterday at 01:35 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Nadam se da i kumara razmislja tako. Uvijek je zadovoljstvo gledati tog trenera kada ekipa gubi😀 Kumara je vise puta izjavio da je doveo najboljeg trenera u EL. To nedvosmisleno pokazuju i resultati od 2019 pa na ovamo... Hejteri ce hejtati... 1
JPM Posted yesterday at 02:50 PM Posted yesterday at 02:50 PM "Niko ne priča sa Atamanom" Lorenco Braun se vratio u Atinu i osvojio OAKA arenu sa Olimpijom iz Milana. Zasuo je koš Panatinaikosa, bivšeg kluba, pošto je postigao 17 poena i dodao pet asistencija. "Neverovatno je osećati se ponovo ovako. Bilo je kao da sam ponovo u Panatinaikosu – trenirao, takmičio se i zezao sa bivšim saigračima. Oni su moja braća“, rekao je Braun za Eurohoops. Osetilo se u igri Lorenca primesa ličnog. "Kažete da je ovo bila ‘igra osvete’. Hteo sam da izađem i dam sve od sebe, to radim svaki put, ali bilo je malo ličnije zbog toga kako su stvari protekle prošle godine. Nismo se slagali. Takve stvari se dešavaju”. I dalje je na konstantnoj vezi sa Atinom i nekadašnjim saborcima. "Razgovaram sa njima stalno, oni su moja braća. Mnogo su mi pomogli u teškim trenucima koje sam prošao prošle godine, u usponima i padovima. Bili su uz mene i pomogli mi da držim glavu gore. Apsolutno to cenim.“ Na pitanje da li je iskoristio priliku da razgovara sa Erginom Atamanom, odgovorio je uz osmeh. "Ne, niko sa njim ne razgovara”.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Osmani je degen. Promocija njega u nekog bitnog igrača je ukanalila Efes.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Baskoniji ovog puta fale TLC i Howard. Ne znam da li će ikad dočekati da budu kompletni.
Sector Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Laso poslije Reala čista nula. Jeste i ovaj Efes teško naštimovati, naročito bez Larkina ali čim je on kući izgubio 20 razlike od SO nema tu ljeba. 2
Tex_Willer Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Laso, Zoc i Mesina su kao pretplaceni nba košarkaši od 30g, u teoriji sve to i dalje šljaka, stara slava je tu a i godine nisu prejake bas(ala Pesic), ali ne vredi, prošlo je vreme tih pristupa. 2
propolis Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sportski menadzment Efesa je čist promašaj jer je neverovatno u ovakvoj oskudaciji igrača da se rešiš Oturua,Elajdze, Nwore pre toga Tajrika.... Kada sam video da im je Sabin Li prvi igrač koji je došao juče sve je bilo jasno u kom se kanalu nalaze.
Issey Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Možda i nisu hteli da ih se reše, ali je ludi Izraelac ponudio više novca. Sem Nvore, verujem da on nije bio u planovima... 1
Recommended Posts