Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oly bi osvojio bar dve titule ovih sezona da su imali bilo kog drugog trenera umesto Barcokasa ubedjen sam u to 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko navijaca Olija na forumu, nisam znao da postoji tako ozbiljno prisustvo.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Losmi17 said: Koliko navijaca Olija na forumu, nisam znao da postoji tako ozbiljno prisustvo. A pazi ironiju, ti si jedini navijac Panatinaikosa a imas svoju temu za razliku od njih. Spoiler Šalim se
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Losmi17 said: Koliko navijaca Olija na forumu, nisam znao da postoji tako ozbiljno prisustvo. Zapravo smo ne-navijaci ove retko ogavne skupine u zelenom, uz sav rispekt prema igrackim kvalitetima 7 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inace sjajna atmosfera u Bolonji, podseca na neka stara dobra vremena.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo pravilo o tri bacanja sto koriste igraci mi vise ide na k,mnogo su napadaci zasticeni u ovim situacijama,ocajno 3
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kakva sekvenca Milutinova. Sad Nan preko njega, ali boje ga se zeleni bas. Edited 1 hour ago by Markoss
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da nas neće u budućnosti ubeđivati i lažno hajpovati grčki derbi u poređenju sa ovim našim. Oni mučeni Litvanski podkasteri čak stavili da je grčki derbi iznad večitog. Smešno na više nivoa. Sramota je to što uprave Zvezde i Partizana nisu mogle da stave sujetu u stranu i da nastupe zajedno oko učešća u EL, već su dozvolili da nas EL čerupa kao kokoške, a na konto derbija ubrali milionske preglede.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Markoss said: Kakva sekvenca Milutinova. Sad Nan preko njega, ali boje ga se zeleni bas. Zato je tu veseli Donta Hall kada se rešava.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zašto smešno? Olimpijakos i Panatinaikos su mnogo uspešniji od naša dva kluba a tenzije su tu negde. 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa kakvim rosterom ćelavi reponja gazi Milano. Svaka čast. 2 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je odvratan postao Sloukas. Atamanova škola.
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dorsi i Papanikolau na klupi,Furnije i Moris na terenu.Divno 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, JPM said: Zašto smešno? Olimpijakos i Panatinaikos su mnogo uspešniji od naša dva kluba a tenzije su tu negde. Nije reč o tome ko je bolji već koliki se hajp stvara. Dovoljno je da pogledaš kako stranci na svoju "bucket listu" stavljaju večiti derbi, a nešto ne vidim da to isto rade sa grčkim. Neke stvari ne mogu na silu.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Grčki derbi je apsolutno ranga našeg, a pošto su u pitanju i kvalitetnije ekipe ide to i nivo iznad.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 minute ago, Chaos Is Me said: Grčki derbi je apsolutno ranga našeg, a pošto su u pitanju i kvalitetnije ekipe ide to i nivo iznad. Bukvalno no brainer, sto se kaze. Ne moze ni Batlerov stariji burazer Nan sam ovo jbg. Edited 59 minutes ago by Markoss
Recommended Posts