Igor_ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Cavani said: Dobro, nije bas Virtus krs od ekipe. Ima Dusko sa kim da radi, posebno na bekovima. Edvards, Vildoza, Morgan koji je 8 puta za redom bio dvocifren, plus iskusni Heket, vecno neugodni Pajola, Smailagic. Imaju dovoljno skila spolja i atletike unutra da igraju jako kvalitetnu kosarku ako kliknu. Nadam se da nisi ozbiljan. Cuj plus Heket, kojem je ovih 5poena rekord sezone. Ovo je malo je reci skroman roster. Mrtva trka njih i Asvela. Tako da odlican posao radi covek. 1
Blade Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 33 minutes ago, Sokmeniki said: Ne pije mi to vodu, jer se poslije utakmice srdacno izgrlio sa igracem koji su svi govorili da ga je najvise busio - Milosem Teodosicem Mnogo je bilo kontradiktornih stvari, po tome ko zna sta je istina. On je govorio kako je uzivao u Crvenoj Zvezdi, Covic kasnije da je on trener sa kojim je bilo uzivanje raditi. Po meni, glavni bundzija je bio Nedovic.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Virtus je u sred Arene imao 16-0 seriju od 54-52 dp 70-52. 1 2
Igor_ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Blade said: Mnogo je bilo kontradiktornih stvari, po tome ko zna sta je istina. On je govorio kako je uzivao u Crvenoj Zvezdi, Covic kasnije da je on trener sa kojim je bilo uzivanje raditi. Po meni, glavni bundzija je bio Nedovic. Glavni "bundzija" je bio Covic. Licno sam se uverio u razgovoru da niko iz strucnog staba nema nista protiv Duska tada. Kazu samo da nema osecaj da poprica sa igracima , da je hladan na toj relaciji, a za one gluposti trening xy sati , mlatretiranja... sve su to sranja. 7
rodriguez Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Cigani su navijači rezultata a ne navijači kluba. Duška je oterala odvratna publika jer je nova sezona loše počela. Isto kao i Sferopulosa, širenje budalastih glasina ko je koga nokautirao u svlačionici. Ne postoji ni promil šanse da kkcz danas ima istog trenera ni dve sezone. 2 2
Cavani Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, Igor_ said: Nadam se da nisi ozbiljan. Cuj plus Heket, kojem je ovih 5poena rekord sezone. Ovo je malo je reci skroman roster. Mrtva trka njih i Asvela. Tako da odlican posao radi covek. Ozbiljan sam, trio Edvards, Vildosa, Morgan nije za fener EL, kakav crni Asvel kome je glavni igrac Zak Seljak. Ovih Duskovih 8/8 je solidan uspeh, ali nista spektakularno. Ako dobiju i nas smatracu da je dobrano prebacio ocekivanja.
rodriguez Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zaharije Seljas je bolji basketaš od barem jednog od te trojice. 1
Blade Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 34 minutes ago, Igor_ said: Glavni "bundzija" je bio Covic. Licno sam se uverio u razgovoru da niko iz strucnog staba nema nista protiv Duska tada. Kazu samo da nema osecaj da poprica sa igracima , da je hladan na toj relaciji, a za one gluposti trening xy sati , mlatretiranja... sve su to sranja. Pa, nije bio ,,bundzija", nego je stao na stranu igraca u tom sukobu, sto je trenutno bilo lakse. Covicu sam (ne ulazim u njegovu politicku karijeru i sta je tamo radio) zahvalan za vecinu stvari koje je za Zvezdu uradio, ali za ta sufliranja trenerima, zameram mu i tek kako. Izmedju ostalog, zato su i tako cesto menjani. Nisam poceo da budem navijac kada je on dosao, bio sam i mnogo pre. Ne smatram ga legendom kluba. Nisam ni onda. Npr. isto sam navijao i sezone kada smo igrali Evroligu(1999/2000), pa sledece(2000/2001), kada nismo usli u play-off prvenstva tadasnje drzave. I u godinama mraka za vreme tadasnje vlasti koja je favorizovala vecitog rivala. A nama su plasirana neka cuda, muda, projekti,...Koji su bili zamazivanje ociju. Ali sto klub i danas postoji, zasluzan je on. Da li je on to uradio kao navijac iz ljubavi onako kako bi ti ili ja, naravno da ne i da je sebe u tome video. Ali da nije bilo tako, ugasili bi se ili bi krenuli iznova od najnizeg ranga. 25 minutes ago, rodriguez said: Cigani su navijači rezultata a ne navijači kluba. Duška je oterala odvratna publika jer je nova sezona loše počela. Isto kao i Sferopulosa, širenje budalastih glasina ko je koga nokautirao u svlačionici. Ne postoji ni promil šanse da kkcz danas ima istog trenera ni dve sezone. Ti i Obradovica teraju sada. A pre 3 utakmice je bio najveci i najbolji. Edited 11 hours ago by Blade 2
Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 32 minutes ago, Cavani said: Ozbiljan sam, trio Edvards, Vildosa, Morgan nije za fener EL, kakav crni Asvel kome je glavni igrac Zak Seljak. Ovih Duskovih 8/8 je solidan uspeh, ali nista spektakularno. Ako dobiju i nas smatracu da je dobrano prebacio ocekivanja. Iako je imao nekih zaista dobrih utakmica, nemojmo sad o Vildozi kao nekoj spektakularnoj klasi za EL. Davno je bila ona polusezona u Zvezdi. Treba mu bacati pasulj na koju nogu je ustao 1
wing Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Iako je imao nekih zaista dobrih utakmica, nemojmo sad o Vildozi kao nekoj spektakularnoj klasi za EL. Davno je bila ona polusezona u Zvezdi. Treba mu bacati pasulj na koju nogu je ustao Njemu je ta polusezona ujedno i najbolja u EL po statsima i donela mu je ugovor sa Panatom od 6 milki za tri sezone. I Panatu i izludeli Oly, koji plaća odštetu od 700k da preuzme njegov ugovor, čašćava sa 5.6ppg i 5.3ppg po sezoni. U Virtusu je sada na 5.4ppg. Solid as a rock... Edited 9 hours ago by wing
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A tek gore spomenuti Morgan koji je 2/3 prosle sezone izgledao kao jedan od najgorih bekova u takmicenju sutirajuci 27% za 3 poena na 4 uzetih trojki po mecu. I sam sam se vise puta zapitao da li je moguce da je neki bek ovako los suter. Proigrao kao nesto tek u finisu sezone, a do tada uglavnom od solidnog do ocajnog. Ovo sto trenutno igra u EL verovatno nikada nece ponoviti van Virtusa i na tome moze da zahvali Duskisti koji mu je nasao ulogu uvodeci ga sa klupe i doziravsi mu minutazu. Nista vise od korektnog beka koji sticajem okolnosti trenutno igra kosarku zivota. Pajola je korektan zadnji vezni(Virtusov vojnik🤪) koji 10 poena na tekmi ubaci svake prestupne godine. Haketa kao relevantnog faktora na ulaz u 2026. godinu ne bih komentarisao. 😃
crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 hours ago, rodriguez said: Cigani su navijači rezultata a ne navijači kluba. Duška je oterala odvratna publika jer je nova sezona loše počela. Isto kao i Sferopulosa, širenje budalastih glasina ko je koga nokautirao u svlačionici. Ne postoji ni promil šanse da kkcz danas ima istog trenera ni dve sezone. Što bi Kalina rekao, svaku 5 tekmu nam treba novi trener da bi kidali
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, rodriguez said: Cigani su navijači rezultata a ne navijači kluba. Duška je oterala odvratna publika jer je nova sezona loše počela. Isto kao i Sferopulosa, širenje budalastih glasina ko je koga nokautirao u svlačionici. Ne postoji ni promil šanse da kkcz danas ima istog trenera ni dve sezone. Od početka sezone 2017/2018 KK Crvena zvezda je samo dve sezone završila sa istim trenerom a da je taj trener završio celu sledeću godinu (Sfero - prošla sezona i Radonja 21/22). U 9 sezona, dva puta. Navijači rezultata i košarkaške analfabete koje žive u ciklusima od jebemooo, karamooo i ima povoljno na bukingu za f4 do teraj ovog, teraj onog, daj ovog, daj onog. Navijači koji pljuju doktora udbaštva godinama ali istovremeno staju na istu stranu sa dotičnim kada treba da se nađe žrtveni jarac za sve loše u klubu. 3 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, MrTripleDouble said: Pajola je korektan zadnji vezni(Virtusov vojnik🤪) koji 10 poena na tekmi ubaci svake prestupne godine. Ja pročitam pre neki dan da ga valjda Efes traži. Sve vreme se razmišljam kako taj igra evroligu. Bukvalno ni jedan jedini up side osim možda gabarita za poziciju koju igra.
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pajola je odličan defanzivac, uvek igra sa dosta energije, ima visok IQ i prilično dobar plejmejking, uz top ast/to ratio... Proturanje lopte kroz obruč mu slabo ide, al' izuzetno pošten defanzivni i pass-first PG, taman za bekapa uz recimo jednog score-first i pre svega šuterski potentnijeg startera. Još domaći igrač i neko ko je od 16. godine u Virtusu, debitovao za njih kada su igrali 2. ligu, svakako lepa i organic priča kakvih je nedovoljno u današnjoj plastičnoj Evroligi. 11
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, NMX said: Od početka sezone 2017/2018 KK Crvena zvezda je samo dve sezone završila sa istim trenerom a da je taj trener završio celu sledeću godinu (Sfero - prošla sezona i Radonja 21/22). U 9 sezona, dva puta. Navijači rezultata i košarkaške analfabete koje žive u ciklusima od jebemooo, karamooo i ima povoljno na bukingu za f4 do teraj ovog, teraj onog, daj ovog, daj onog. Navijači koji pljuju doktora udbaštva godinama ali istovremeno staju na istu stranu sa dotičnim kada treba da se nađe žrtveni jarac za sve loše u klubu. Navijaci su bili 2000-ih koji su isli na kosarkaske utakmice i navijali organizovano. Navijali su za klub, ne rezultat. U teskim vremenima za klub. Dok su nam prodavane price o projektu ,,Evropska Zvezda", cuvena Vesiceva prica o tome kako je on obezbedio ovo i ono, a ostali su dugovi, zaplena imovine, zalaganje grba kluba, na kraju je Vladislavu Lucicu (covek nije za taj posao, iako je veliki trener i Zvezdas. Mislim da mesto pocasnog predsenika KK Crvena Zvezda zasluzuje) uvaljen vruc kromir, koji nista nije mogao da uradi. Potrefila se sutuacija da je morao da se kupuje socijalni mir i da je Covic hteo da ucestuvuje u tome, da se uradi UPPR i da klub nastavi da postoji. Inace katanac je vec bio stavljen i samo je kljuc trebao da se okrene. Tada je bilo mnogo tesko biti Zvezdin navijac. 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pajola je sinoć rutinirao KKP a ljudi ga nazivaju zadnjm veznim. Drugi najniži indeks a drugi najveći plus/minus u Virtusu. Stabilan na lopti, prenos, pronalaženje uglova, čuvanje ovih divljaka spolja u KKP. Na prenosu lopte mu ništa ne mogu, jak na lopti ko Geri Pejton. Jeste sa njim de facto 4 na 5 napad ali samo što se tiče poena, on u napadu učestvuje sasvim dovoljno da ne mora da protura kroz koš. Definicija zahvalnog klupskog igrača. 4
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) Lepo veče u ligi sinoć. Gospodin Laso odmah utegao Efes, nekako se bolje kreću. Možda tome doprinosi i odsustvo Osmanija koji je od potcenjenog postao precenjen igrač. Verujem da će odličan šuter poput Swidera imati šta da kaže kod Lasa. Svakako je dobra vest oporavak Poiriera, a i Kai Jones je sinoć dao neke znakove života. Žalgiris očajan šuterski, kad Francisco nije u elementu (što je doduše retko) nemaju nešto mnogo opcija. Veliki pad forme Mosesa Wrighta je očit, mada i u takvoj formi nema šta Birutis da traži ispred njega u rotaciji, to su sulude stvari. Šta reći za Bajern, ovo je već slobodan pad. Ne samo da im Dinwiddie ništa nije doneo već je i prilično razjebao hijerarhiju u ekipi i njegov klimav šut i junačenja guraju Bajern na dole. Pao je u formi i Mike (očekivano), Rathan Mayesu ne veruju, dosta teška priča. Asvel igra koliko može, čak im i balsamovani Huertel znači. Veliki problemi za Herberta i ovo lako može biti onaj period sezone kada oni polako ispadaju iz priče oko play ina. Čika Duško uradio ono što se mora protiv ovakvog Partizana, agresivnost svih 40 minuta i bušenje. Alston definitivno x faktor sa onim trojkama ali ključan je bio pritisak na Partizanove ballhandlere, udvajanje Washingtona i teranje Miltona i Browna da budu nekakvi plejmejkeri. Partizan teško dobija bilo koga kada Tyrique Jones nije u elementu. Monako mi je najomraženija i najdepresivnija ekipa u ligi, baš su nekako gadni sa sve svojom prvom zvezdom. Bravo za Galbiatija, izgurao je težak period sezone kad su ionako tanki dodatno ostajali bez važnih igrača. Sad to već izgleda mnogo bolje, TLC je i dalje vruć, a Forest im daje smirenost i dobre odluke. Edited 1 hour ago by Chaos Is Me
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 10 hours ago, rodriguez said: Zaharije Seljas je bolji basketaš od barem jednog od te trojice. Bolji je od sve trojice, odnosno nije individualno od rich mans Jaga, ali takvi indijanci su uvek precenjeni igraci. Pre sezone na papiru ovo je najgora bekovska postavka EL. Gora od Asvela jer oni bar imaju leseve De Koloa i Ertela koji su nekad bili nesto, pogotovo prvi Edited 1 hour ago by McLeod 1
GameChanger Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Igraju li Toko i Veseli sutra, zna li se sta?
JPM Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 1 hour ago, NMX said: Pajola je sinoć rutinirao KKP a ljudi ga nazivaju zadnjm veznim. Drugi najniži indeks a drugi najveći plus/minus u Virtusu. Stabilan na lopti, prenos, pronalaženje uglova, čuvanje ovih divljaka spolja u KKP. Na prenosu lopte mu ništa ne mogu, jak na lopti ko Geri Pejton. Jeste sa njim de facto 4 na 5 napad ali samo što se tiče poena, on u napadu učestvuje sasvim dovoljno da ne mora da protura kroz koš. Definicija zahvalnog klupskog igrača. Zadnji vezni samo po sebi nije uvreda.
NMX Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 4 minutes ago, JPM said: Zadnji vezni samo po sebi nije uvreda. U fudbalu. Šta više neki od meni najomiljenijih fudbalera su zadnji vezni. U košarci je mahom sprdanje sa košarkaškim veštinama pojedinca i aluzijom na nemanje drugih skilova do čuvanja protivničkih igrača i rukomentrnom odbranom
Recommended Posts