Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moj utisak večeri je koliki je De Colo profesionalac.

Ima 38 godina, igra u ubedljivo najslabijoj ekipi u ligi, nema nikakav takmičarski ni finansijski motiv i konstantno isporučuje i pritom guli 25+ mpg. 

Nikad ga nisam previše gotivio, ali kapa dole.

• Like 13
Posted (edited)

Pariz koliko god bio simpatican, igra ozbiljno bezmozgasku kosarku, koja je mozda zanimljiva za gledanje, ali je van svih normalnih kosarkaskih logickih okvira. Prosle godine je to bio hit, ali ove sezone vec dolaze na mesto koje po kvalitetu kosarke zasluzuju, jer protiv vecine kosarkaski pismenih ekipa to vise ne prolazi. Logika da nema loseg suta, bas i nema smisla ako igras egal zavrsnicu, gde se lomi na jednu ili drugu stranu u 2 poteza

Edited by Gudura
Posted
24 minutes ago, Christofer Moltisanti said:

Moj utisak večeri je koliki je De Colo profesionalac.

Ima 38 godina, igra u ubedljivo najslabijoj ekipi u ligi, nema nikakav takmičarski ni finansijski motiv i konstantno isporučuje i pritom guli 25+ mpg. 

Nikad ga nisam previše gotivio, ali kapa dole.

Meni je nerealno kako Teodosic kod nas nije bio toliko konstantan kao De Kolo u Asvelu, a nije tajna da je Teo bolji igrac

• Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Phobia said:

Meni je nerealno kako Teodosic kod nas nije bio toliko konstantan kao De Kolo u Asvelu, a nije tajna da je Teo bolji igrac

Jer je Tea bolelo bas da vodi racuna o svom telu.

Posted

Prime De Colo > Prime Teo

Zapravo u svakoj fazi karijere De Colo je bio bolji igrac. Eventualno prednost Teodosicu na startu karijere, ali i to je nategnuto.

Savrsen evroligaski i reprezentativni igrac je bio Nando u naponu snage. Preefikasan, timski orijentisan, namazan kao da je Spanac, hladnokrvni ubica i izuzetno takmicarski nastrojen. To ga i dan danas odrzava iako igra u truba ekipi.

Kupio me jos jos na onom EB 2009. godine kad su se Francuzi i Grci utrkivali ko ce da izgubi utakmicu da bi izbegli Spance, a on onako rutinski uzima poludistancu bez kalkulacije i pogadja preko ruke dok njegovi saigraci gledaju ko pokisli i umalo zaplacu od tuge.

Da mi zivot zavisi od slobodnih bacanja, on bi dobio tu cast da ih izvede. 

• Like 1
Posted
9 hours ago, Gudura said:

Pariz koliko god bio simpatican, igra ozbiljno bezmozgasku kosarku, koja je mozda zanimljiva za gledanje, ali je van svih normalnih kosarkaskih logickih okvira. Prosle godine je to bio hit, ali ove sezone vec dolaze na mesto koje po kvalitetu kosarke zasluzuju, jer protiv vecine kosarkaski pismenih ekipa to vise ne prolazi. Logika da nema loseg suta, bas i nema smisla ako igras egal zavrsnicu, gde se lomi na jednu ili drugu stranu u 2 poteza

Zato je Valensija ukrala ideju, unapredila je u verziju 2.0 i ove sezone igra odlično. 

• Like 3
Posted

PAO ima baš jeben raspored sada

Idu Feneru

Čekaju Hapoel
Idu Žalgirisu

Čekaju OLY

Moraće makar 2:2 da našibani brat ne bi sve pobio

Posted

Zanimljivo veče u ligi. Nešto mi mlako bilo u Tel Avivu na evroligaškoj premijeri, Makabi jedva pretekao na kraju mada se mora priznati da se Asvel držao samo zahvaljujući Watsonovim divljim šutevima. Valensija rutinski protiv Efesa, ponovo odličan šut za 3 Valensije. Efes makar može da raduje da im se Poirier oporavio i konačno zaigrao. Armani je ozbiljno prokenjao šut protiv Atamanovih, ne šutira se baš svaki dan preko 50% za 3 sa 17 pogođenih trojki! Ali svakako da oporavkom Neba i Ledaya odjednom izgledaju čvršće i konkurentnije, ko bi rekao. Ovo ostalo nisam gledao ali rekao bih po rezultatu da su bile dobre utakmice.