Borca Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Gytis Radzevicius potpisao ugovor sa Baskonijom. Hamidou Diallo koji je prosle sezone igrao u Kini je napustio Baskoniju posle placanja izlazne klauzule zbog odlicne ponude iz Kine (znacajno lukrativniji ugovor od onog koji je imao u Baskoniji).
bekrinjo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 37 minutes ago, Kooineeperk said: Koja smejurija od organizacije... Zna li se razlog? Jedino sam našao informaciju da su izraelski klubovi u procesu stvaranja uslova da se utakmice igraju na tlu Izraela. 1
MrTripleDouble Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 3 hours ago, suptil said: Sezona 25/26? Jel pazario neko preko ovog sajta, jel pouzdan? Vidim da prodaju NBA i EL albume sa svim nezalepljenim slicicama za samo 6k dinara. Uzeo bih sigurno neki ako su legit. edit: Vidim sad da su zvanicni distributeri Paninija, znaci da bi trebalo da jesu. Edited 16 hours ago by MrTripleDouble
Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, MrTripleDouble said: Jel pazario neko preko ovog sajta, jel pouzdan? Vidim da prodaju NBA i EL albume sa svim nezalepljenim slicicama za samo 6k dinara. Uzeo bih sigurno neki ako su legit. edit: Vidim sad da su zvanicni distributeri Paninija, znaci da bi trebalo da jesu. Uzimao ja, sve bilo ok. 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 hours ago, MrTripleDouble said: Vidim da prodaju NBA i EL albume sa svim nezalepljenim slicicama za samo 6k dinara Da li sam dobro razumeo - kupis album i sve slicice od 1 do 350+ (koliko vec) i to bez duplikata, i onda lepis sam? OK, draz lepljenja je tu... ali gde je draz otvaranja kesica, otkrivanja sta si dobio, da li si nasao nesto novo ili je duplikat, pa menjaza, tapkanje? 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Kooineeperk said: Da li sam dobro razumeo - kupis album i sve slicice od 1 do 350+ (koliko vec) i to bez duplikata, i onda lepis sam? OK, draz lepljenja je tu... ali gde je draz otvaranja kesica, otkrivanja sta si dobio, da li si nasao nesto novo ili je duplikat, pa menjaza, tapkanje? Pa kad kesice ne bi koštale bogaoca, možda bi imalo smisla skupljati na taj regularan način. Ovako je bar malo finansijski isplativije, ako to uopšte može da se kaže.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam skupljao iskljucivo Panini fudbalska prvenstva. Sve ostalo mi je bilo besmisleno konceptualno. Imam sve od 1998. do 2014. i onda sam prestao ne zbog para jer sam tad odavno zaradjivao vec jer su albumi postajali sve gluplji i gluplji. Kad pogledam danasnje albume besan sam kako su koncipirani. Osnovno je da imas sve igrace i trenera, sta god od ostalog da stave neka, ali oni su poceli da budze broj slicica besmislicama koje nikoga ne zanimaju a da smanjuju broj "osnovnih" slicica. U drugim sportovima je jos gore. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne može to isto da se gleda, svetsko fudbalsko prvenstvo i košarkaška evroliga je nebo i zemlja po pitanju fanbase. Ti za Evroligu u košarci teško da bi našao pristojnu masu ljudi za razmenu sličica. 1
McLeod Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Gledam samo kvalitet albuma. Slicice svuda postaju manje, cena raste, i sve je manje truda ulozeno u koncipiranje i produkciju albuma pa i njihov kvalitet pada.
Chaos Is Me Posted 49 minutes ago Author Posted 49 minutes ago Sve si u pravu ali te sličice svetskih i evropskih prvenstava, kakve god da su, ipak imaju neku sentimentalnu vrednost. Ja imam sve albume od 90e (EP Švedska), malo malo pa bacim pogled na neki od njih. Ovaj EL album i sve što je svake godine mi nije toliko privlačno, mada možda me klinac natera i na to.
McLeod Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Just now, Chaos Is Me said: Sve si u pravu ali te sličice svetskih i evropskih prvenstava, kakve god da su, ipak imaju neku sentimentalnu vrednost. Ja imam sve albume od 90e (EP Švedska), malo malo pa bacim pogled na neki od njih. Ovaj EL album i sve što je svake godine mi nije toliko privlačno, mada možda me klinac natera i na to. Imaju, i ja to radim, ali retko, jer kako krenem od 98. na ovamo to su albumi sve gori i sterilniji. To radim da se podsetim igraca, utakmica kroz album, to mi je neka poenta istog, a kako se priblizavam 2014. albumi su sve vise tres i setim se zasto ih vise ne skupljam i tako se srecom odvratim pred svako prvenstvo mada me ponekad pukne nostalgija. Na primer, sta ce mi koji djavo 200 slicica u pokretu, neke star slicice, a na timskoj stranici 13 igraca bez trenera. Razumem da je tesko pogoditi svih 23 mesecima pre prvenstva, dese se i povrede, ali ubaci bar 18 i daj selektora. Cak je i to zanimljivo da se setis a da ovaj je bio povredjen nije igrao, da je igrao mozda bi bili bolji itd. Ovako ako nisi fanatik i generalno znas sve timove napamet (ko ce to da zna posle 30 godina) ne mozes ni da se podsetis.
suptil Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) @McLeod U najavi Amerika 2026 Edited 39 minutes ago by suptil 1
suptil Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 2 minutes ago, McLeod said: Necu biti namamljen 🙂 Kad nasi nisu tu lakse je okrenuti glavu od albuma 1
Drug Crni Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 5 minutes ago, McLeod said: Necu biti namamljen 🙂
suptil Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Jel ovosezonski album EL ima slicicu trenera? Zeljko i Sasa u albumu?
Stiletto Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ja imam sve albume SP i EP koji su izlazili kod nas, od 1978. do 1992. i od 2002. do danas. Uživanje je setiti se nekad starih igrača. Jesam mator da se džoram na Terazijama, ali i to je neko uživanje. Doduše, kad sam bio klinac znao sam sve sličice koje imam i koje nemam napamet, sada mi ipak treba spisak. Dan-danji ću pre da se setim sličice Paolo Rosija iz 1982. nego Davida Vilje iz 2010. U vreme korone i zatvaranja u kuće nabo sam jedan ruski sajt koji je imao torente maltene svih utakmica SP od 1966. do danas, što celih što extended highlights od 30-45 minuta. Gledati celo Svetsko prvenstvo 1974. kao da je uživo, po redu sve utakmice kako su se igrale je stvarno jedan poseban doživljaj 4
McLeod Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Just now, Stiletto said: Ja imam sve albume SP i EP koji su izlazili kod nas, od 1978. do 1992. i od 2002. do danas. Uživanje je setiti se nekad starih igrača. Jesam mator da se džoram na Terazijama, ali i to je neko uživanje. Doduše, kad sam bio klinac znao sam sve sličice koje imam i koje nemam napamet, sada mi ipak treba spisak. Dan-danji ću pre da se setim sličice Paolo Rosija iz 1982. nego Davida Vilje iz 2010. U vreme korone i zatvaranja u kuće nabo sam jedan ruski sajt koji je imao torente maltene svih utakmica SP od 1966. do danas, što celih što extended highlights od 30-45 minuta. Gledati celo Svetsko prvenstvo 1974. kao da je uživo, po redu sve utakmice kako su se igrale je stvarno jedan poseban doživljaj Izvini, ali ovaj post je most boomer thing ever na ovom forumu 😄 Iako simpatican 😄
Stiletto Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Just now, McLeod said: Izvini, ali ovaj post je most boomer thing ever na ovom forumu 😄 Iako simpatican 😄 Pa nisam ja birao kad ću da se rodim 1
Recommended Posts