m0k1 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Odlicna zavrsnica bila i Bajern vs Pariz. Pljustale trojke u finisu a Pariz imao i sut za pobedu.
Nini3112 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sinoc kada sam gledao Butlera tacno me je podsecao na nekog i da to je Okobo,imaju tu neku eleganciju i hladnokrvnost 1
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nedaj boze da ti u neizvesnoj zavrsnici utakmica zavisi od Setaca i Jamesa.
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Monako je prelomio produžetak kad su uzeli loptu Džejmsu. Koliko se samo suza prolilo kad je Voker izabrao Makabi umesto Zvezde. Da nisam navijač Zvezde bilo bi zaista zanimljivo gledati ga u KKCZ. 1
Guru Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Izgleda su konačno provalili i da forsira skoro isključivo u desno u retkim situacijama kada se odluči na ovaj pravolinijski kamikaza prodor, znači usmeravanjem u levo mu se igra praktično svede na divlje džampere van svakog smisla i rezona... Trenutno na 36.8% iz igre, 33.3% za tri i 70.7% sa bacanja, al' ima 14.9 ppg, šta ga briga. 2
Los_Pollos_Hermanos Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 hours ago, m0k1 said: Odlicna zavrsnica bila i Bajern vs Pariz. Pljustale trojke u finisu a Pariz imao i sut za pobedu. Није то баш био шут за побједу, остало би послије њега 9-10 секунди за напад противника. То сам запазио као мени нелогичан потез тако рано завршавање напада. Много времена би се оставило добром нападу тог дана.
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, Guru said: Izgleda su konačno provalili i da forsira skoro isključivo u desno u retkim situacijama kada se odluči na ovaj pravolinijski kamikaza prodor, znači usmeravanjem u levo mu se igra praktično svede na divlje džampere van svakog smisla i rezona... Trenutno na 36.8% iz igre, 33.3% za tri i 70.7% sa bacanja, al' ima 14.9 ppg, šta ga briga. Upravo tako...provaljen je da je tu najtanji zato ga i brane presingom da ne uzme šut za tri i usmeravaju na slabiju stranu. Sinoć je nakon prodora u levo prebacio loptu u desnu i odigrao na drugi obruč. Već u narednom napadu je probao isto i promašio ceo obruč.
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 hours ago, Nini3112 said: Sinoc kada sam gledao Butlera tacno me je podsecao na nekog i da to je Okobo,imaju tu neku eleganciju i hladnokrvnost To su u Phoenixu razvili 😁.
m0k1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Los_Pollos_Hermanos said: Није то баш био шут за побједу, остало би послије њега 9-10 секунди за напад противника. То сам запазио као мени нелогичан потез тако рано завршавање напада. Много времена би се оставило добром нападу тог дана. Nisam ni ja ljubitelj toga iskreno, ali ruku na srce - bio je bas sam i tesko da bi imali cistiji sut i da su trosili vreme do kraja. I makabi je slicno odradio pa je izukao produzetak (doduse, izgubili su na kraju) 😀
Borca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Eurohoops prenosi da su Panatinaikos i Kenneth Faried (trenutno igra na Tajvanu) blizu dogovora.
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko videh od toga nema ništa jer mu nude 2+5 meseci ugovor a on traži do kraja sezone, odnosno 7 meseci.
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gledam nesto ovaj klosarski sajt evrolige. Da li je moguce da je svake godine sve gori i gori. Jbt na prifilima igraca nemaju osnovne podatke jbenu visinu i godine. Bukvalno klosari
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) Ima i visina i datum rođenja za svakog igrača, nemam pojma šta si ti gledao. Imaju čak i linkovi ka društvenim mrežama igrača. Edited 2 hours ago by Chaos Is Me
BattleBender Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Toga ima, ali sajt ko sajt je zaista pun nekih UX (user experience) losih resenja. I sajt i mobile app, i oni moduli za euroleague TV (celu proslu godinu sam tako pratio). Navigacija kroz sajt je bas... anksiozna. Ne mogu sad da se setim jos nekoliko gresaka, ali znam da sam primetio mozda 10ak solidno nedopustivih gresaka u dizajnu. Meni je to posao pa primecujem, pritom sam sam jako cinican i nestrpljiv user. Ne volim da mi nekog pogano kreira mental model 1
BattleBender Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Evo sad sam bas usao, i da bacim neki ofrlje pogled. Da vas ne davim UX heuristikom i UX zakonima (koji postoje sa razlogom i posledica su visedecencijske sistematizovane nauke) ... - Kad odaberes tim kao korisnik si potencijalno zbunjen jedinom navigacijom koju vidis, a to je da se vracas na globaln navigaciju, tj da samo mozes drugi tim da izaberes ili neke druge stvar ida vidis. U visible delu ekrana nije secondary navigation, nego moras da skrolujes. Bespotrebno trosenje cognitive load-a. Prvo treba da ustanovis da ta navigaciju nije ta koja ti prirodno treba. Jer ako si izabrao neki tim, ti upadas u user journey/user flow da gledas stvari vezano za taj tim. Izuzev nepotrebno ogromne hero slike, ti nista ne vidis. - Kad smo kod te hero sekcije za tim, pored toga sto ima nepotrebno ogromnu visinu, i svojim image ratio-om zapravo ne podseca korisnika na nesto sto je korisnik naviknut da vidi kao hero/cover sekciju nekog panela, ili nekog profila, details page-a... Izgleda kao poster, i moze da ne podseca korisnika da ima dela koji moze da se istrazi, nego deluje kao staticni poster. - Takodje vezano za taj deo... Sajt je napravlje da bude interaktivan i da korisnik moze da istrazuje i gleda stvari. Znaci nije landing page digitalni flyer, nema potrebe da details page za tim bude kao takav. Interaktivan je sa odredjenom mapom funkcionalnosti i um i oci korisnika odmah treba da vide to. Jednostanvo los disoverability. Nas um skenira, razvija i mapira funkcionalnost em spontano em mi kao korisnici zelimo nagovestaj. Taj discoverability momenat koji imamo kad otvorimo treba da posluzimo da u toku narednih sekundu, 2 dok navigiramo dok nekog dela nas mozak vec napravi mapu funkcionalnosti, da akd dodjes ovu sekundarnu navigaciju (tabove sa Team, Roster, Games, Stats) da vec znas sta mozes da radis i sta zelis da radis. Kao sto rekoh ovo nije prezentacioni flajer od sajta/stranice, nego je interaktivan sa odredjenim mogucnostima za browse/expore/review... hero sekcija je trebalo da bude manja, i vec da nagovestava mnogo, a cak i da ima neke shortcut-ove ili ikonografiju koja objasnjava funkciopalnosti - Nakon sto dodjes do sekundarne navigacije, nepotrebno dugo... imao si design koji ima center align, cak je i kompozicija slika takva, onda bi trebalo da se odrzi constistency, a ne ovo left-aligned navigacija dole. - i onda najveci fail u ovom delu mozda, a to je dok klikces na razlicite tabove u secondary navigation (team, roster, games, stats) totalno osvezi stranicu (deluje zbunjujce i anksiozno za korisnika jer korisnici nisu naviknuti da postoji taj vise mikroanimacije i mikroreakcije kad klikcu na nesto sto je TAB), i onda najveca pobeda, vrati te ponovo na vrh stranice i ne vidis taj secondaty navigation. Ajde preziveo si to, nije toliko big deal.... - Za pocetak ne znam sto se tab "Team" zove tako, ali ajde... onaj deo za About tima, taj paragraf tekst. Katastrofa. Ceo paragraf u nekom bold fontu. Big no. Sirina paragrafa na desktopu katastrofalna. Covek procita red pa posle lovi gde je sledeci. usput mu i presedne citanja toga i zajebe ga... - Next Game sekcia takodje nije idealna, pogotovo ovo "next game" i strreak... ali moze da se prezivi... - onda dolazi serija karusela, nocna mora... Jos samo fali da su autoplay rotirajuci. Koj ce ti kurac za news carousel sa 3 itema u redu. Logicno je da se vesti solidno frekvetno desavaju. Ako hoces da vidis "all news" oni su ispod samog carousel-a, dole levo. Meni nepotrebno... ja bih ih desno iznad samih news item-a, ili desno ispod. S obizrom da postoje vise sekcija na samoj stranici, ne samo news... "see all news" ako nesto vezano za News sekciju ne bi trebalo da bude divider, tj da ima ulogu divider-a izmedju sekcija a ima. Titl sekcije, ili pa cak i sama pozadina sekcije je dovoljna. - Photo gallery cesto ne radi i ne svidja mi se - Ono sto mi je pa tek najgore mozda je dizajn dok skrolas.... Top primary navigation ostaje sticky zalepljen za. vrh ekrana. Samo ti daje iluziju da mozes da ga koristis za taj tim koji si odabrao, dok ti tabovi za taj team (ja bih nazvao klub) ostaje negde izgubljen tokom skrolovanja ---- Ovo je osvrt na mozda 10 posto samog sajta. Mrzi me sad da pisem vise, a vala i vas sa citate. Ali ima jos brdo sranja dizajn resenja. Solidno neozbiljno za najjace evropsko takmicenje u sportu koji je mozda drugi sport u Evropi.
Recommended Posts