Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, JPM said:

Ajmo malo teorije zavere, može? Može...

Sećate li se da je pre nekoliko evroligaških kola, po pravilu, na arenasport umeo da zatrokira prenos i da se izgubi slika na par minuta, a ista ta slika na euroleague tv se ne izgubi?

Nedelju dana kasnije, neka kladionica, ne mogu momentalno da se setim koja je, počela je da reklamira mogućnost klađenja na ulazak medicinskog tima, na prekid prenosa, i tako dalje...

Šta mislite, jel moguće da je to povezano, to jest da su ti prekidi prenosa namešteni?

Koliko se sećam 3 puta se desilo. 2 puta sam probao da pustim na euroleague TV, ali i tamo je bio prekid.

Posted

Mekinli Rajt je jako neinteligentan igrac. Bukvalno im je dobrim delom on izgubio mec vs slabog Asvela a i sada poklanja bacanja i ppene bas bas neinteligentno.

Posted (edited)

Na koju foru ima jedva 100-200 navijaca u Dubaiju, jel to neka kazna ili im toliko cvile jaja za basket?

Inace savrsen klub za Filipa i njegov mentalitet, da rekreativno bez pritiska u porazima nabija statistiku sa Baconom. 

Edited by Cavani
  • Like 2
Posted (edited)

@Magia

"Sreca na strani Barselone,Tajrik, Washington i Sterling promasili zicere, ima mnogo vaznijih stvari od kosarke."

Ovo sam ja napisao, a ti kvotovao.Ne znam sta te je trigerovalo da reagujes.

Edited by Cavani
  • Pumpaj! 1
Posted

Hapoel pocini masakr u trecoj cetvrtini aaaaali...

Do sada 4 gostovanja i 3 pobede - Protiv Efesa u Podgorici, protiv Valensije bez publike, protiv Pariza na jednu loptu(svaka cast) i protiv Dubaija u Sarajevu bez publike.

Posted (edited)

Nema leba od ekipe gde su Bacon i Filip prve violine, 109 poena primise ljudi sa praznim tribinama, Golemac se smeska na kraju. Cirkus.

Edited by Cavani
Posted

Kako bih voleo ovoj Areni da ukinu sve prenose

Kasne na svaku utakmicu Evrolige iako imaju 20 kanala…evo sad izredjali sve zive reklame i ukljucili se na mec Pariza i Bajerna u 6. minutu.