Sector Posted Thursday at 06:58 PM Posted Thursday at 06:58 PM Žalgiris ih razvaljuje bez povrijeđenog Gossa.
longbowman Posted Thursday at 07:02 PM Posted Thursday at 07:02 PM Nije to ništa NWG, otresi to malo i u drugom da te vidim.
ScepanScekicSto Posted Thursday at 07:29 PM Posted Thursday at 07:29 PM Hapoel upada u rupe kao i mi na momente igraju sjajno
longbowman Posted Thursday at 07:44 PM Posted Thursday at 07:44 PM Barselona sig najgora ekipa u EL 1
ScepanScekicSto Posted Thursday at 07:44 PM Posted Thursday at 07:44 PM Mirota ispunjava yslov dolaska u KKP Kako glup faul 🤦🏻♂️ Just now, longbowman said: Barselona sig najgora ekipa u EL da i ista ta ekipa natrpa Panatu u sred Atine I isfa ta ekipa oduce nedelje ce nas oduciti od kosarke
Sharp Posted Thursday at 07:51 PM Posted Thursday at 07:51 PM Valencia zabila 7 trojki zaredom bez promašaja.
JPM Posted Thursday at 07:54 PM Posted Thursday at 07:54 PM Imam utisak da sudije mnogo ignorisu ciste korake. Ne sviraju. Da li je to neka vrsta dogovora i popust amerima iz nba, ne znam ali bas vidljivo ne sude korake.
Knipex Posted Thursday at 07:54 PM Posted Thursday at 07:54 PM Favoriti lagano gube večeras, nadam se da Zvezda neće ići tim putem. Žalgiris i Valensija odraše Barselonu i Armani. Skrnavi Asvel je dobio Dubai.
Sharp Posted Thursday at 08:01 PM Posted Thursday at 08:01 PM 5 minutes ago, JPM said: Imam utisak da sudije mnogo ignorisu ciste korake. Ne sviraju. Da li je to neka vrsta dogovora i popust amerima iz nba, ne znam ali bas vidljivo ne sude korake. Već neko vrijeme je to slučaj. Nwora npr. prilikom skoro svakog izlaska iz bloka u prijemu napravi 3-4 koraka. Ne ostvari nikakvu prednost, ali baš ružno izgleda. 4
realno *w Posted Thursday at 08:04 PM Posted Thursday at 08:04 PM Hapoel je baš opasna ekipa, koliko različitih opcija imaju. Evo danas slabiji Outuru, uđe Motli i razbije. Brajant standardno zna sebe da ubaci u drugo plan kad neko od bekova igra sjajno kao Vasa danas, ali zato 6 poena, 8 skokova i 7 asistencija, sve radio. 4
JPM Posted Thursday at 08:12 PM Posted Thursday at 08:12 PM 10 minutes ago, Sharp said: Već neko vrijeme je to slučaj. Nwora npr. prilikom skoro svakog izlaska iz bloka u prijemu napravi 3-4 koraka. Ne ostvari nikakvu prednost, ali baš ružno izgleda. To to... Centar Baskonije skoci u odbrani, napravi iz mesta dva koraka i preda loptu.
Losmi17 Posted Thursday at 08:18 PM Posted Thursday at 08:18 PM Mesina odavno zreo za otkaz, neverovatno da ima ovoliko kredita. I Milano generalno ima uzasan domaci teren. Neverovatno da ekipa koja pre 7 dana odigra onakav mec i dobije zelene u Kaunasu, a danas prima 100 na domacem od Valensije. 2
Sector Posted Thursday at 08:18 PM Posted Thursday at 08:18 PM Hapoel je ekipa koja je pravljena za f4, vidjećemo hoće li uspjeti na kraju. Motley take over u završnici. Valensija nije neko iznenađenje ako dobije u Milanu, vratio se Montero a ovima fale važni igrači. Asvel i Dubai sam gledao završnicu, užasno glup i sebičan je igrač Bacon. Asvel izvukao na skok i iskustvo doktora De Coloa. Nije se ni Filip proslavio. 1
wrach Posted Thursday at 08:28 PM Posted Thursday at 08:28 PM kakav mec u Milanu... Tompson blokirao za pobedu verovatno
Sector Posted Thursday at 08:30 PM Posted Thursday at 08:30 PM Montero klačovao ali prije toga se ispromašivao Gudura i Shieldsu izašao zicer. Propade Milanu partija karijere Bolmara.
MrTripleDouble Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM 13 minutes ago, Losmi17 said: Mesina odavno zreo za otkaz, neverovatno da ima ovoliko kredita. I Milano generalno ima uzasan domaci teren. Neverovatno da ekipa koja pre 7 dana odigra onakav mec i dobije zelene u Kaunasu, a danas prima 100 na domacem od Valensije. Nista neverovatno, Valencia je vec dve sezone napadacki jedna od najpotentnijih ekipa u Evropi. Svakome mogu da ubace stotku.
longbowman Posted Thursday at 08:45 PM Posted Thursday at 08:45 PM Kevin Panter mora da se vadi iz one gerijatrije/sanatorijuma što pre.
Losmi17 Posted Thursday at 08:50 PM Posted Thursday at 08:50 PM 17 minutes ago, MrTripleDouble said: Nista neverovatno, Valencia je vec dve sezone napadacki jedna od najpotentnijih ekipa u Evropi. Svakome mogu da ubace stotku. Apsolutno nije poenta u tome. Nego u Mesini. #penzos
Chaos Is Me Posted Thursday at 09:11 PM Author Posted Thursday at 09:11 PM Meni malo i žao ovog Galbiatija. Deluje kao gotivan lik. Ne može Baskonija meda bez Forresta i Howarda. Previše je tu potpuno nedoraslih igrača među kojima Luwawu deluje kao ozbiljna klasa. 1
Nate Posted Thursday at 09:13 PM Posted Thursday at 09:13 PM Meni luwawu kroz celu karijeru deluje kao igrac koji moze da strpa 40 poena, ali ce njegova ekipa da izgubi. 2
Sharp Posted Thursday at 09:36 PM Posted Thursday at 09:36 PM Ovaj trenutni roster Baskonije je lošiji od barem 5-6 abaligaša, pogotovo kad ti se dvojica od tih preostalih malobrojnih legitimnih EL igrača večeras ne pojave na utakmici (Sedekerskis i Diallo). 3
Recommended Posts