Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Pao

2. Oly

3. Partizan 

4. Fener

5. Efes

6. Monako

7. Milano

8. Barsa

9. Real

10. Bajern 

11. Hapoel

12. Zvezda 

13. Baskonia

14. Dubai

15. Makabi

16. Valensija

17. Pariz

18. Virtus 

19. Zalgiris

20. Asvel 

Posted

1. Panathinaikos

2. Real Madrid

3. AS Monaco

4. Olympiacos

5. Fenerbahçe Beko
6. Anadolu Efes

7. Partizan Mozzart Bet
8. FC Barcelona

9. Crvena zvezda Meridianbet

10. Hapoel IBI Tel Aviv

11. EA7 Emporio Armani Milan

12. Zalgiris Kaunas

13. Valencia Basket
14. Maccabi Tel Aviv
15. Bayern Munich
16. Virtus Bologna
17. Baskonia

18. Dubai Basketball
19. Paris Basketball

20. ASVEL Villeurbanne

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Bas me zanima kako će se Bajern snaći ove sezone.

Na papiru to dosta slabo izgleda.

Očekujem i komšije i nas u 10, i radujem se ovoj sezoni da bude stresno lagana.

Sretno i komšijama i nama, iskreno bih volela obe ekipe u plej-ofu, ali to će biti ipak malo teze.

• Like 2
Posted

1. Virtus

2. Hapoel

3. Dubai

4. Pariz

5. Oli 

6. Pana

7. Fener

8. Efes

9. Real

10. Valensija 

11. Barsa

12. Monako 

13. Baskonija

14. Bajern 

15. Armani

16. Makabi 

17. Asvel

18. Zvezda 

19. Partizan 

20. Žalgiris

• Love 1
  • Pumpaj! 3
Posted
49 minutes ago, Alek The Great said:

1. Panathinaikos

2. Real Madrid

3. AS Monaco

4. Olympiacos

5. Fenerbahçe Beko
6. Anadolu Efes

7. Partizan Mozzart Bet
8. FC Barcelona

9. Crvena zvezda Meridianbet

10. Hapoel IBI Tel Aviv

11. EA7 Emporio Armani Milan

12. Zalgiris Kaunas

13. Valencia Basket
14. Maccabi Tel Aviv
15. Bayern Munich
16. Virtus Bologna
17. Baskonia

18. Dubai Basketball
19. Paris Basketball

20. ASVEL Villeurbanne

Ovo je skroz realna projekcija, samo mislim da si malo potcenio Pariz i Dubai, da bi mogli koju poziciju gore, ali ne znacajno vise. Zvezda ,Hapoel i Armani ce se klati za plej in.

Posted
3 hours ago, BojanaCZV said:

Bas me zanima kako će se Bajern snaći ove sezone.

Na papiru to dosta slabo izgleda.

Očekujem i komšije i nas u 10, i radujem se ovoj sezoni da bude stresno lagana.

Sretno i komšijama i nama, iskreno bih volela obe ekipe u plej-ofu, ali to će biti ipak malo teze.

Sve suprotno, sve najgore SNS milionskim projektima na koje se loze mase (jer ih uglavnom interesuju samo pobede i trofeji, zato nam sport i drustvo i izgledaju kako izgledaju) dok se neko drugi bori umesto njih i valja onaj kamen koji je i Sizif valjao - uzbrdo i uzalud. 

Uopste, ideja da je normalno i ocekivano da dva kluba u jednoj Srbiji imaju milione dok svi drugi nemaju ni tih par hiljada evra mesecno da plate svoje igrace je tipicno SNS proizvod - daj jednu farsu od sporta u zemlji, kao sto su nam i izbori farsa, daj blestavilo "Beograda na vodi" dok neki delovi grada ni kanalizaciju nemaju, daj pobede, daj simpa peckanja "moj stranac od 1,5 miliona evra je bolji od tvog" i tome slicno. 

Plasman tih klubova i njihov uspeh je samo simbol pobede naprednjakluka i radikalstine u zemlji - kad smo vec nemocni u svemu, daj da u toj kosarci mastamo da smo i dalje SFRJ i da nasi ponosi pokazuju trulom zapadu gde je zemlja kosarke!!! 

• Like 5
  • Thanks 3
  • Pumpaj! 2
Posted

Pošto sam ja terakondukter estetike, da poređam ekipe po lepoti dresova:

01. PAO - volim zelenu boju, a ovog puta umesto prošlogodišnje drečave zelene ide sjajna tamno zelena sa svetlijim detaljima na rubovima i zlatnim adidas prugama = totalna bomba

02. Bajern - standardno imaju top dresove, ovog puta crveni sa narandžastim suptilnim prelazima, sve je u dobrom tonu i šmekerski, palac gore

03. Zvezda - nije što su moji ali verovatno nikad nismo imali lepše dresove, bez velikih egzibicija ali totalno gospodski ova zlatna kao okvir za crveno belo - klasa

04. Asvel - još jednom zlatni rubovi, ovog puta na crnu osnovu - skroz gotivno i sa dodatnim šmekom u odnosu na npr bezlični Dubai koji fura nešto samo na izgled slično

05. Partizan - nije neki vanvremenski dizajn ali je svedeno i sa ukusom, sa nekim gotivnim detaljima, npr ovi suptilni lovorovi venci na vratnom porubu, skroz fino

06. Žalgiris - kao što rekoh, volim zelenu, a ova blaga pumina egzibicija sa koncentričnim krugovima je meni super

07. Real - klasika, sa žutom suptilnom crtom sa strane tek da se malo razbije totalna belina, znaju oni i mnogo bolje ali i ovo odaje dozu aristokratije što Real realno jeste

08. Feberbahče - još jedna klasika, sa talasastim prugama, nije nešto wow ali sasvim korektno

09. Pariz - malo je prešaren, ali je barem zanimljiv u konkurenciji ovih abominacija ispod, bolje bi bilo doduše da i šorc nema ovako izražene šare

10. Barselona - imali su neke prelepe dresove u prošlosti, ali ovo nije jedan od tih, loša kombinacija ovih preliva, nisam fan ali makar je kroj dobar za razliku od nekih vreća ispod

11. Olimpijakos - odavde kreću već totalne bezvezarije pa je prva među jednakima makar crveno-bela bezvezarija koja makar ne štrči kao loša

12. Milano - bezveze, prosto ne volim ovaj izrez na V, ali može da prođe; makar su im rezervni dresovi neke čudne sivo na plavo boje dosta kul

13. Baskonija - realno loš dizajn, al makar je dobar kroj i solidna puma umesto ovih nekih no name brendova

14. Dubai - bejzik dizajn na koji je nalepljen broj, boje su ok, ružno ovako bez sponzora na dresu, prazno plus su brojevi totalni soc font

15. Valensija - previše vrećasto i sa ružnim izrezom na vratu ali makar imaju neki identitet zbog boje

16. Efes - kao dres milicionara sa makiša, a ne jednog od najbogatijih evropskih klubova ali hej, ima i gorih

17. Hapoel - totalni whatever, ništa upečatljivo al makar nije neka grozna egzibicija

18. Virtus - totalno sranje sa outdated adidas dizajnom u odnosu na ono što ostali nose od istog proizvođača, moralo je ovo mnogo bolje

19. Makabi - katastrofa, pidžama sa zastarelim dizajnom, Makabi je nekad imao sjajne dresove i sa ovim specifičnim spojem boja je moralo bolje

20. Monako - totalna abominacija sa ovim nekim kič printom, moja ekipa iz biznis lige je imala 100 puta bolje dresove, dizajnera na biro

• Thanks 1
Posted

Vidim da mnogi od vas nemaju poverenja u šefa stanice i da vidite Bolonjeze pri samom dnu. Ja pretpostavljam da bi oni mogli biti hit, naročito u prvom delu sezone, mada im kasnije verovatno sledi pad zbog tanke rotacije. Ali ih nekako očekujem tu negde oko 10-12 mesta ali mislim da ne mogu do plejina. Od Armanija isto ne očekujem da uđu u doigravanje i vidim ih na sličnoj poziciji kao i Virtus.

Od timova koji bi mogli da se dokopaju plejina a koji su slabije pozicionirani na power rankingu vidim Valensiju. Lep su utisak ostavili na mene tokom španskog superkupa i mislim da bi mogli prijatno da iznenade i u EL.

• Like 1
Posted

Ja mislim da su Žalgiris i Valensija dark horses i da bi neko od njih mogao da uleti u 10. Žalgiris mi se posebno sviđa, baš balansirana ekipa sa ograničenim budžetom.

Posted

1. Panathinaikos

2. Olympiacos

3. Monaco

4. Real Madrid

5. Partizan

6. Fener

7. Hapoel

8. Efes

9. Armani

10. Zalgiris

11. Barsa

12. Bayern

13. Virtus

14. Maccabi

15. Paris

16. Zvezda

17. Valencia

18. Dubai

19. Baskonia

20. Asvel

Posted

Dvejn Bejkon uopste ne lici na privatnika, odigrao perfektno timski prvu cetvrtinu protiv Partizana.

Posted
3 minutes ago, Utopista said:

Dubai kida. A još nam ne igra Andjuša!

Sjajno ste poceli, sipanje trojki iz svih pozicija. Bertas, Musa i Petrusev 🔥🔥 🔥

Samo ovako pametno da nastavite i pobeda nece doci u pitanje.

• Love 1
Posted

I Dubai i komšije su ofanzivno baš jaki. Tek će se to videti kako sezona odmiče. Odbrana će biti problem... 

Posted (edited)

Ne jurimo mi samo pobedu nego i stotku.  Jer smo tako u mogućnosti i volimo velike cifre!  💪

Edited by Utopista