Jakob Aman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1. Pao 2. Oly 3. Partizan 4. Fener 5. Efes 6. Monako 7. Milano 8. Barsa 9. Real 10. Bajern 11. Hapoel 12. Zvezda 13. Baskonia 14. Dubai 15. Makabi 16. Valensija 17. Pariz 18. Virtus 19. Zalgiris 20. Asvel
Alek The Great Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1. Panathinaikos 2. Real Madrid 3. AS Monaco 4. Olympiacos 5. Fenerbahçe Beko 6. Anadolu Efes 7. Partizan Mozzart Bet 8. FC Barcelona 9. Crvena zvezda Meridianbet 10. Hapoel IBI Tel Aviv 11. EA7 Emporio Armani Milan 12. Zalgiris Kaunas 13. Valencia Basket 14. Maccabi Tel Aviv 15. Bayern Munich 16. Virtus Bologna 17. Baskonia 18. Dubai Basketball 19. Paris Basketball 20. ASVEL Villeurbanne 3 1
BojanaCZV Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bas me zanima kako će se Bajern snaći ove sezone. Na papiru to dosta slabo izgleda. Očekujem i komšije i nas u 10, i radujem se ovoj sezoni da bude stresno lagana. Sretno i komšijama i nama, iskreno bih volela obe ekipe u plej-ofu, ali to će biti ipak malo teze. 2
Molina23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1. Virtus 2. Hapoel 3. Dubai 4. Pariz 5. Oli 6. Pana 7. Fener 8. Efes 9. Real 10. Valensija 11. Barsa 12. Monako 13. Baskonija 14. Bajern 15. Armani 16. Makabi 17. Asvel 18. Zvezda 19. Partizan 20. Žalgiris 1 3
Kosjan Willavić Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 49 minutes ago, Alek The Great said: 1. Panathinaikos 2. Real Madrid 3. AS Monaco 4. Olympiacos 5. Fenerbahçe Beko 6. Anadolu Efes 7. Partizan Mozzart Bet 8. FC Barcelona 9. Crvena zvezda Meridianbet 10. Hapoel IBI Tel Aviv 11. EA7 Emporio Armani Milan 12. Zalgiris Kaunas 13. Valencia Basket 14. Maccabi Tel Aviv 15. Bayern Munich 16. Virtus Bologna 17. Baskonia 18. Dubai Basketball 19. Paris Basketball 20. ASVEL Villeurbanne Ovo je skroz realna projekcija, samo mislim da si malo potcenio Pariz i Dubai, da bi mogli koju poziciju gore, ali ne znacajno vise. Zvezda ,Hapoel i Armani ce se klati za plej in.
goldberg bcd Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 hours ago, BojanaCZV said: Bas me zanima kako će se Bajern snaći ove sezone. Na papiru to dosta slabo izgleda. Očekujem i komšije i nas u 10, i radujem se ovoj sezoni da bude stresno lagana. Sretno i komšijama i nama, iskreno bih volela obe ekipe u plej-ofu, ali to će biti ipak malo teze. Sve suprotno, sve najgore SNS milionskim projektima na koje se loze mase (jer ih uglavnom interesuju samo pobede i trofeji, zato nam sport i drustvo i izgledaju kako izgledaju) dok se neko drugi bori umesto njih i valja onaj kamen koji je i Sizif valjao - uzbrdo i uzalud. Uopste, ideja da je normalno i ocekivano da dva kluba u jednoj Srbiji imaju milione dok svi drugi nemaju ni tih par hiljada evra mesecno da plate svoje igrace je tipicno SNS proizvod - daj jednu farsu od sporta u zemlji, kao sto su nam i izbori farsa, daj blestavilo "Beograda na vodi" dok neki delovi grada ni kanalizaciju nemaju, daj pobede, daj simpa peckanja "moj stranac od 1,5 miliona evra je bolji od tvog" i tome slicno. Plasman tih klubova i njihov uspeh je samo simbol pobede naprednjakluka i radikalstine u zemlji - kad smo vec nemocni u svemu, daj da u toj kosarci mastamo da smo i dalje SFRJ i da nasi ponosi pokazuju trulom zapadu gde je zemlja kosarke!!! 4 3 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Pošto sam ja terakondukter estetike, da poređam ekipe po lepoti dresova: 01. PAO - volim zelenu boju, a ovog puta umesto prošlogodišnje drečave zelene ide sjajna tamno zelena sa svetlijim detaljima na rubovima i zlatnim adidas prugama = totalna bomba 02. Bajern - standardno imaju top dresove, ovog puta crveni sa narandžastim suptilnim prelazima, sve je u dobrom tonu i šmekerski, palac gore 03. Zvezda - nije što su moji ali verovatno nikad nismo imali lepše dresove, bez velikih egzibicija ali totalno gospodski ova zlatna kao okvir za crveno belo - klasa 04. Asvel - još jednom zlatni rubovi, ovog puta na crnu osnovu - skroz gotivno i sa dodatnim šmekom u odnosu na npr bezlični Dubai koji fura nešto samo na izgled slično 05. Partizan - nije neki vanvremenski dizajn ali je svedeno i sa ukusom, sa nekim gotivnim detaljima, npr ovi suptilni lovorovi venci na vratnom porubu, skroz fino 06. Žalgiris - kao što rekoh, volim zelenu, a ova blaga pumina egzibicija sa koncentričnim krugovima je meni super 07. Real - klasika, sa žutom suptilnom crtom sa strane tek da se malo razbije totalna belina, znaju oni i mnogo bolje ali i ovo odaje dozu aristokratije što Real realno jeste 08. Feberbahče - još jedna klasika, sa talasastim prugama, nije nešto wow ali sasvim korektno 09. Pariz - malo je prešaren, ali je barem zanimljiv u konkurenciji ovih abominacija ispod, bolje bi bilo doduše da i šorc nema ovako izražene šare 10. Barselona - imali su neke prelepe dresove u prošlosti, ali ovo nije jedan od tih, loša kombinacija ovih preliva, nisam fan ali makar je kroj dobar za razliku od nekih vreća ispod 11. Olimpijakos - odavde kreću već totalne bezvezarije pa je prva među jednakima makar crveno-bela bezvezarija koja makar ne štrči kao loša 12. Milano - bezveze, prosto ne volim ovaj izrez na V, ali može da prođe; makar su im rezervni dresovi neke čudne sivo na plavo boje dosta kul 13. Baskonija - realno loš dizajn, al makar je dobar kroj i solidna puma umesto ovih nekih no name brendova 14. Dubai - bejzik dizajn na koji je nalepljen broj, boje su ok, ružno ovako bez sponzora na dresu, prazno plus su brojevi totalni soc font 15. Valensija - previše vrećasto i sa ružnim izrezom na vratu ali makar imaju neki identitet zbog boje 16. Efes - kao dres milicionara sa makiša, a ne jednog od najbogatijih evropskih klubova ali hej, ima i gorih 17. Hapoel - totalni whatever, ništa upečatljivo al makar nije neka grozna egzibicija 18. Virtus - totalno sranje sa outdated adidas dizajnom u odnosu na ono što ostali nose od istog proizvođača, moralo je ovo mnogo bolje 19. Makabi - katastrofa, pidžama sa zastarelim dizajnom, Makabi je nekad imao sjajne dresove i sa ovim specifičnim spojem boja je moralo bolje 20. Monako - totalna abominacija sa ovim nekim kič printom, moja ekipa iz biznis lige je imala 100 puta bolje dresove, dizajnera na biro 1
Estrella Roja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vidim da mnogi od vas nemaju poverenja u šefa stanice i da vidite Bolonjeze pri samom dnu. Ja pretpostavljam da bi oni mogli biti hit, naročito u prvom delu sezone, mada im kasnije verovatno sledi pad zbog tanke rotacije. Ali ih nekako očekujem tu negde oko 10-12 mesta ali mislim da ne mogu do plejina. Od Armanija isto ne očekujem da uđu u doigravanje i vidim ih na sličnoj poziciji kao i Virtus. Od timova koji bi mogli da se dokopaju plejina a koji su slabije pozicionirani na power rankingu vidim Valensiju. Lep su utisak ostavili na mene tokom španskog superkupa i mislim da bi mogli prijatno da iznenade i u EL. 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ja mislim da su Žalgiris i Valensija dark horses i da bi neko od njih mogao da uleti u 10. Žalgiris mi se posebno sviđa, baš balansirana ekipa sa ograničenim budžetom.
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I meni se sviđa Valensija ali da vidimo kad se vraćaju Montero i Badio, glavni igrači iz prošle sezone. Montero može da bude nova zvijezda EL košarke.
Nate Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1. Panathinaikos 2. Olympiacos 3. Monaco 4. Real Madrid 5. Partizan 6. Fener 7. Hapoel 8. Efes 9. Armani 10. Zalgiris 11. Barsa 12. Bayern 13. Virtus 14. Maccabi 15. Paris 16. Zvezda 17. Valencia 18. Dubai 19. Baskonia 20. Asvel
Recommended Posts