Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pokušao sam da čujem Tomu al sam odmah zaboravio na njega čim sam video ovu novinarku kraj njega.
Bode Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, bodo said: U napadu moramo i možemo bolje. Obrana je bombona. Ovo nam je toliko falilo. Primali smo 30 po cetvrtini 2
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mnogo bolja energija u odbrani, ali nije realno ocekivati da ce Fener i u drugom poluvremenu imati ovakav bedan sut.
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel ono beše i ćelavi Španac pomoćnik šefa stanice Duška vodio utakmicu u finalu kupa i tad smo bili pobednici. Bio bi red da se tradicija nastavi. Ako ništa odbrana se pegla solidna.Odsvno nisam video da ekipa izvede 30 slobodnjaka za poluvreme .
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sad ce da nas samelju. Jos jednom steta za onu trojku na kraju prvog.
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Zadnji vezni said: Jel ono beše i ćelavi Španac pomoćnik šefa stanice Duška vodio utakmicu u finalu kupa i tad smo bili pobednici. Bio bi red da se tradicija nastavi. Ako ništa odbrana se pegla solidna.Odsvno nisam video da ekipa izvede 30 slobodnjaka za poluvreme . Naravno, cuveni Karles Marko 2
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Zadnji vezni said: Jel ono beše i ćelavi Španac pomoćnik šefa stanice Duška vodio utakmicu u finalu kupa i tad smo bili pobednici. Bio bi red da se tradicija nastavi. Ako ništa odbrana se pegla solidna.Odsvno nisam video da ekipa izvede 30 slobodnjaka za poluvreme . Polako. Krenuli u drugo kako ne valja
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dosta je precenjena Mekintajerova odbrana. Osim sto ima korektnu telesinu za preuzimanje visokih, zapravo je prilicno skroman defanzivac. 1 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da Karija i Stiva Nesa dovedemo, opet cemo masiti bacanja kao blesavi. Tradizione di famiglia
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Baš bezveze ne koristimo to što nam se nude i imam osećaj da ćemo da ih vratimo u igru.
BojanaCZV Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Došla sam samo da napišem da je Kodi lud lik. Neverovatno nešto. 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Auuu, postercina pala. Ovo je top tri poteza kola
Recommended Posts