Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fener uzas, neka nastave tako.

Bolje je u odbrani, ne dajemo lake poene sto nam je bio tm do pre neki dan, neka pucaju penale do sutra.

• Like 1
Posted

Fina tranzicija, šut spolja katastrofa...pogodismo dve na kraju.

Generalno malo "teška" utakmica sa obe strane...

Imalo rezervi za 2p, najviše u Nwori, ali ga baaaš "dave"

Posted

Steta za ovu poslednju odbranu.

Mora se priznati da je Fener odigrao bas lose poluvreme, ali i mi izgledamo daleko ozbiljnije nego do sad, posebno defanzivno.

Posted
6 minutes ago, Sector said:

Ali kakva je bijeda CMM, on ništa živo ne radi a lik je plej. 

Pa nije bas da nista ne radi.5 poena i 4 asistencije je sasvim dobro za Kodija.

• Like 3
Posted

Potpuna druga utakmica u odnosu na Minhen. Jaka i pametna odbrana. Non stop smo u odbrani ispred njihovih igrača, dobro se gradi koš a u napadu brzo i koristimo tranzicije i ne zavisimo od šuta za 3 a vodimo 10 razlike. Jesu se oni raspali i promašuju ali malo je i do nas. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, fradler said:

Steta za ovu poslednju odbranu.

Mora se priznati da je Fener odigrao bas lose poluvreme, ali i mi izgledamo daleko ozbiljnije nego do sad, posebno defanzivno.

Ima i do nas, u prvoj cetvrtini tvrdo, za sve su isli na slobodna i nisu mogli da udju u ritam. Ako se ne varam 2 poena iz igre u prvoj.

• Like 2
Posted

Defanzivno odlično. Jesu oni lošiji nego inače, ali smo i mi doprineli tome.

U napadu smo sasvim korektni, samo je još falila 1-2 otvorene trojke da se pogode i to bi bilo to za prvih 20 min.

Yago izdivljao, ali to smo navikli. 4 izgubljene lopte. Da se nekako vrati Graham,  I Yago da se redukuje sa minutima i biće to ok.

Jako pozitivno deluje i klupa koja skače na svaki koš, bodre se svi međusobno. Druga dimenzija u odnosu šta smo gledali.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...