Сандро Лаки Ђентиле Posted April 2 Posted April 2 Нема трика да се ово добије. Демагог нека другоме смишља приче, ово је за отказ. Али, агилна управа ће стати иза њега, наравно. Битно да имамо најмодерније услове и штатијазнам. 1
MrTripleDouble Posted April 2 Posted April 2 Najjaci navijaci u univerzimu 💪🏻 Jebem li im mater da im jebem mater imbecilnu! 2 1
Disfruto Posted April 2 Posted April 2 Kako uvek strah kod nas? Ni jedan srugi tim ove sezone ne gubi zbog straha
Dzo23 Posted April 2 Posted April 2 Batler - masina za izgubljene lopte. Ali realno je Jago za sve kriv 🙂 1
Webad Posted April 2 Posted April 2 Ne znam za vas, ali meni ovaj tim pocinje da mi se gadi... na celu sa trenerom 1 1
dunaj95 Posted April 2 Posted April 2 Bez energije, bez skoka...bez odbrane...maše se ziceri... gube se lopte.. Svi preduslovi za NASTUPAJUĆU KATASTROFU...
DijametralnoSuprotan Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, K.Dot said: Naši igrači se mnogo plaše izgleda. Baš su plašljivii. Copy-paste recenica od koju koristimo od januara do aprila vec godinama.
vinogradskaopera Posted April 2 Posted April 2 Celavi jebem ti sve, nek dobijem ban boli me kurac 1 1
TB Told Posted April 2 Posted April 2 Just now, K.Dot said: A sad adio, a sad adio! Samo se nadajte... Ali mislim da vas čeka plakanje. 1
Carl Johnson Posted April 2 Posted April 2 2 minutes ago, Cavani said: kalina ce nabosti nekog naseg Nek nabode sebe 2
Čvarkov Posted April 2 Posted April 2 Kako je Batler ispratio pogledom Sterlinga kako šutira trojku. Poslao bih ga u svlačionicu.
magiko Posted April 2 Posted April 2 Klasik nas, ja mislim da bi se svet srusio ako mi dobili jednom ovakvu utakmicu.
Zadnji vezni Posted April 2 Posted April 2 Velike Čestitke SO. Kakav je to ispodproseČni trener.on ne zna nesrecnik gde udara. Petorke su mu smehotres,Sve nesto stihijski na silu da svako dobije minuta. Sa njim na klupi sreće nema. Ovo silovanje Kaline koji te ubija vec nekoliko tekmi unazad je za anale 1
K.Dot Posted April 2 Posted April 2 Just now, TB Told said: Samo se nadajte... Ali mislim da vas čeka plakanje. Mi se nikada nismo ni ložili na EL.
Recommended Posts