drakon1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Don Dusko said: Sad se sprdate a.Ovde jos nista gotovo nije. Malo nam treba za dobro raspolozenje. Diakite i to je to. 2
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Sad se sprdate a.Ovde jos nista gotovo nije. Naravno da nije,ocas posla moze 8-0 biti
drakon1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jebale vas spore parabole pod kos. Da vas jebale. Da vas jebale. Umesto da pravis razliku, sjebes se sâm. 2 1
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Саша не верује Јагу, него Картеру, у овој ситуацији. Задовољан сам! 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 minutes ago, Kosjan Willavić said: Dobric dobro pocne utakmicu , coach ga izvede i ne vraca! A da igra onu svoju toreador odbranu na najpotentnijem protivnickom beku i da baca cigle sam iz coska, igrao bi bar 15 min Sasvim na mestu krittika, ali realno sad je kasno da ga vraća, Kalinić je odličan u odbrani. Edited 3 hours ago by TB Told 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 primljenih poena za 14 minuta, ipak moze. Stvar volje. 6
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago E tako Boki, kakva kucanja, kakvi bakraci, finta i lagan kos.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bolomboy je zvjer. Najbolje pojačanje KKCZ zadnjih 10 godina. I kad igra loše ne možeš ništa da mu zamjeriš.
Leo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve je mnogo lakse i lepse kada nema na parketu igraca sa velikim mudima 2
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Cavani said: 17 primljenih poena za 14 minuta, ipak moze. Stvar volje. Prizvali smo bolju odbranu u drugom, sad ih imamo nastavimo li istim receptom i strpljenjem u napadu bez previse brzih resenja
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Sad se sprdate a.Ovde jos nista gotovo nije. Lakše ljudima da se sprdaju, od ovoga što se dešava na terenu samo se pritisak diže... Diakita izdadio stvar (ne kitu)... 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zaspim na samom početku utakmice na dva poena za nas i probudi me Plavšić na tri za nas. Nemam drugo objašnjenje nego da ima neko gore ko me čuva.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Aman ne pomaži sa beka, nek Omoruji zida do prekosutra 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opet Obradovic zaboravio Nworu u crunch time-u i opet igramo odlicno odbranu. Jao Kalinic nepotrebno skuplja i primamo trojku u poslednjoj sekundi. Sta mi radimo jbte 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Prizvali smo bolju odbranu u drugom, sad ih imamo nastavimo li istim receptom i strpljenjem u napadu bez previse brzih resenja Zato ljudi i besne sa pravom, biramo da igramo odbranu samo jednu ili 2 cetvrtine. 2
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva glupost u odbrani i kažnjava nas jebeni Sasuolo. 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ljebe mekani vidi Omoruia, i on hoće da se bije 😂😂 Njihovi visoki ozbiljne prsotine
Recommended Posts