DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Brdo poena smo primili preko Nwore, Yaga i Monekea i to iskljucivo iz backdoor-a gde idiotima non-stop utrcavaju iza ledja. 2 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Prvi meč je bio +18, treba povesti računa i o međusobnoj razlici. 3
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav govor tijela nasih igraca, pa najbolje da se mi nerviramo, svako prvo pokuvrijeme 50+ primljenih poena i ocigledno to se ne moze promijeniti.. 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imale su komšije trenera bez rominga a mi imamo trenera bez odbrane. 2
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Басконија игра одличан меч, зато су нам дали 52 поена за полувреме. Али дефинитивно није случајно што сви против нас одиграју одличанм меч. Као да разигравамо противнике 8
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imamo vise skokova,bolji procenat za 3,i podjednak broj izgubljenih lopti...i gubimo 10 razlike.Od Baskonije.
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sramotno poluvreme. Lose pripremljen mec. Ne znamo kako da branimo Baskoniju. Cim je stao sut, raspali smo se. 1
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako mi skupimo ove igrace sa mudima ko u prepelice ,meni nije jasno. 1 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti. 2
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vodio si 20:11 i zavrsis prvo 42:52 Ne znam sta treba da se pise da je sve cveće i proleće 6
Maksim Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U svakom slucaju veliki napredak za kkcz, 10 godina smo sezonu zavrsavali u novembru/decembru a sad smo docekali mart. 1 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, Žilee said: Kako mi skupimo ove igrace sa mudima ko u prepelice ,meni nije jasno. Ma da sad su igraci muda ko prepelice a pre mesec dana bilu muda ko lava.Jebiga.
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti. Hahah pa ti si komedija od lika A ja kad to napisem jos pre xy kola i dijagnoziram vas unapred, lov na vestice ovde 3
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Don Dusko said: Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti. Navijači na forumu nabijaju pritisak, šalju negativnu energiju i zato ništa ne uspevamo da napravimo. Kao sto kažeš sve smo promenili osim navijača, ne mogu pravi navijači da podignu ekipu od ovih što im ništa ne valja. 2
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U nedelju je Sale imao jaci trening, da se pripremi za erotski film veceras 1
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Људи играју не само без петице, него и без четворке и наш безгрешни учесник F4 није у стању да успостави никоји вид доминације на терену. Јебавају нас исподпросечни играчи који не прелазе 201cm у спорту у ком је висина основа свега. И онда се јављају сведоци да пљују навијаче којима је то ненормално. 🤣 4
djenkoslav Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pojedini igrači pričaju o final 4 već 3 meseca, ajde sad da vidim reakciju, da vidimo gde su ta mudašca... 🍿
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Doso je kraaaj moj ciganeee nista od plejofa ni ove godine... 2 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na 11-20 izvodi razigrane Dobrica i Nworu i ubija momentum skroz, mora sablon da se ispostuje. 1
Leo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma da sad su igraci muda ko prepelice a pre mesec dana bilu muda ko lava.Jebiga. Jedan ih ima do poda, rece jednom jedna vrlo mudra licnost.
Recommended Posts