Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Ne miriše ovo na dobro.opet nemamo raspoložene igrače osim Bokija i donekle Kalinića poenterski. Premalo 

• Like 2
Posted

Ubijaju nas ofanzivnim skokom. Visočiji su od nas znatno. 

Inače mislim da igramo bolje iako to rezultat ne pokazuje. Napravili smo neke jeftine greške kod čistih dodavanja kako samo mi znamo, inače sve ostalo je skroz Ok. 

• Like 4
Posted (edited)

Nwora i nije tako los u odbrani,lupio je 2 blokade onom malom naduvenku

Edited by YAO
Posted

Partizan je samo odrzao ofanz skok i neki teski sutevi, napadacki vrlo dobro igramo, jedino neke nosalantno izgubljene lopte Jaga i Batlera, Kodiju sto prije novi ugovor

Posted

Ne znam sta je problem sta pisu, kao da se svi razumeju u kosarku, ljudi komentarisu iz min u min, idu srcem i vruce glave, normalno je sve to...

Igramo odlicno s obzirom na okolnosti.

Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Ne znam sta je problem sta pisu, kao da se svi razumeju u kosarku, ljudi komentarisu iz min u min, idu srcem i vruce glave, normalno je sve to...

Igramo odlicno s obzirom na okolnosti.

Kakve okolnosti?

Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Bukvalno, sta pisu ljudi kao da igramo sa Dinamikom. Vodili smo veci deo meca , mada odbrana i gradjenje skoka moraju biti mnogo bolji

Nije ni odbrana toliko loša imajući u vidu da su dali šest poena na polaganju iz kontri i imali šest skokova više u napadu. Skok je sa druge strane nedopustivo loš.

• Like 2
Posted

Govoriti o nekoj odbrani gde smo primili 46 poena za poluvreme (uglavnom iz reketa i sa slobodnih bacanja, i posle ofanzivnog skoka) nema previše smisla.

Imali smo onaj jedan period kad smo vodili 30:21, i tu nam Yago ubi momentum, drugi ne nađosmo.

Ništa, mora se stisne u drugom pol.

• Like 2
Posted

Od prvog kola igramo Aba ligu kao da je prijateljska utakmica, kad usadis takav mentalitet ekipi ne znam sta ocekujes sad.. Dosli da odrade posao i idu kuci.

Posted

Све слабо, неодлучно и никакво. Центри нас урнишу. Офанзивни скокови нас масакрирају. Стрелци нам се нису појавили. Неки преглупо прокоцкани напади. Занима ме стручњаков коментар ако изгубимо, да ли је утакмица као свака друга, да ли је био проблема с мотивацијом због Абе и где је Миљеновић.

Posted

Ljudi skoro nijednu trojku nisu pogodili, nešto slično kao Pao, kad počne da im ulazi šut onda će biti samo skok nas zajebao kao što ponavlja ovaj krpelj. 

Posted
2 minutes ago, vinogradskaopera said:

Kakve okolnosti?

Nikakve, osim da igramo bez Monekea, da smo u Petak vece zavrsili mec u Atini, i da nam ovaj mec nista ne znaci osim nekoh prestiza...

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
Just now, Сандро Лаки Ђентиле said:

Све слабо, неодлучно и никакво. Центри нас урнишу. Офанзивни скокови нас масакрирају. Стрелци нам се нису појавили. Неки преглупо прокоцкани напади. Занима ме стручњаков коментар ако изгубимо, да ли је утакмица као свака друга, да ли је био проблема с мотивацијом због Абе и где је Миљеновић.

I kako je onda samo -2 na poluvremenu, imajući u vidu da je moćni Penjaroja sa nadahnutim Partizanom sa druge strane?

Posted (edited)

Najveci problem ovog tima je sto i kad igras dobro bices zamenjen i kad igras lose bices zamenjen. I sa takvim stavom kad udjes u mec bude ti svejedno

Edited by YAO
  • Like 2
Posted

Zašto ne igra Moneke? Pre početka predstavljanja ekipe otrčao sa nekim iz štaba u svlačionicu i kad se vratio samo sedi na klupi. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...