No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalinic se ponaša i igra kao da mu je svega preko glave. Nepojmljivo za tako iskusnog igraca da srlja i greši u serijama. Covek jednostavno "jede" minute a doprinos nikakav, ni u odbrani ni u napadu. 2
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedina uteha u ovom porazu je sto cete svi shvatiti kolika je neznalica na nasoj klupi 1
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Eutinski nas odrađuju ali ove ninijature u prvoj polovini zadnje četvrtine su jako teške za podneti. Imali smo ih. Neverovatno. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Jebiga protiv ovog protivnika moras biti na maks 40 minuta. Znam sad ce pljuvacina po timu al jednostavno ne zasluzuju to momci. 1 3
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odlicno vodjenje trenerskog maga, odlicna taktika da mi koji vodimo udjemo u bonus, a oni imaju 0 faulova hahahaha 2
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Vadi ovog odrona Nworu, daj Butlera. Da nije tog Nwore sad je pitanje da li bi imali dvocifren broj pobeda. Batler ništa nije uradio nakon ulaska, ali ovde je ipak apsolutni višak Kalinić, ne postoji u napadu, a u odbrani služi da ulepša Nanove šuteve. Mi smo Fenerbahče preokrenuli sa njim na klupi, a Batlerom i Nworom na terenu.
Borky Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Trenercina koja je ostala u novembru mjesecu i ne moze se pomaketi!!! 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koja je poenta Kalinica i njegovog bitisanja u cetvrtoj. Ne moze da sacuva Nunna a igrac manje u napadu.
Recommended Posts