vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Boze dodje mi da prizivam DeDu pored ovog Monekea
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oni su se unervozili malo i ne igraju tako dobro drugo poluvreme, ali mi previše prilika propuštamo...
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neverovatno sta gledamo. Kad god treba da damo ili odbranimo, ili neki skok uvek Oli resi.
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ljutikrilo said: Vidiš li suđenje? Kakve veze sudjenje ima s navijacima Oly-a?
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto mrzim ovakvo polubacanje po loptu Batlera. Znaci ili ides ljudski do kraja ili ne ides uopste, ovako nikad ne dobijes loptu, samo falis u odbrani.
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baš me interesuje koliki je prosek za 3 kod Batlera. Nvora, ybt šta lik radi...
Teleći sač Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gotovo ovo. Previse gluposti. Nisu samo sudije krive.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Issey said: Ne vredi Batler prodao ovo... Tik toker 1
ljutikrilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, texas said: Kakve veze sudjenje ima s navijacima Oly-a? Mislio sam na klub i njihove marifetluke od 90-ih na ovamo
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva sekvenca Monekea. Promaseno bacanje, nije zagradio posle pormasenih bacanja, izbija loptu na skoku iz Butlerovih ruku i primamo kos preko njega. Sve to za 30 sekundi. 2
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Issey said: Arealno da Batler ovoliko maši večeras... Deluje crknuto. 1
Recommended Posts