Steve Gerrard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Sinnerman said: Monekea je tužno gledati . Edited 1 hour ago by Steve Gerrard
Steve Gerrard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sinnerman said: Monekea je tužno gledati koliko se muči. Slazem se al je za pohvalu ovaj pas za Batlera, obicno pokusava sam da rijesi, ovog puta je bio nesebican
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zalosno je sta sve promasuje Moneke veceras.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Nini3112 said: Samo protiv nas ulazi sve jbg Ybg, hoće to kada si sa odbranom na Vi. 2
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Daj, vadi ga usraće utakmicu Edited 1 hour ago by ljutikrilo
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne može se protiv ovakvog Hapoela. Ovo su sve teški šutevi na isteku napada. Nema se šta ni odbrani zamjeriti. 1
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Po ko zna koji put ove sezone se Moneke uplasi kad je pod kosem. Zakucaj to, pokidaj obruc! Edited 1 hour ago by Teleći sač
Devla Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dal je realno da ovako sutiraju za tri, a protiv Bajerna nisu mogli vola da ubodu
dzakala Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Voleo bih neko smisleno da objasni zasto Moneke igra pre Semija
ElPibe91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moneke nas vodi u poraz lagano uz Obradovića koji se inati ne ubacivanjem Odželeja
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mora Moneke na hladjenje, ima samopouzdanje kao Plavsic
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kaze Plavsa mnogo bi bilo Weinrajtu 4 vezane trojke, a on vezao 5/5.
Ivo.Srbija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobije ih raspali bajern i partizan i sad da ih ne seru ove raspale trojke bi vodili vec ubedljivo, na kraju cemo jos i izgubiti, kakva komedija.
Steve Gerrard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam kakav je osjecaj uzivo al preko tv a navijanje ocajno mi zvuci
Recommended Posts