Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Marš sa klupe sujetna prevaro!!!

Šta kažu,skup im bio Paskval?! Hahaha 

Kakva bruka jebena .

Rekoh nakantajte nas 50 razlike !!!

Secam se prica je isla tada da je navodno Xavi trazio dupliranu platu Sfera. I to kao nije dolazilo u obzir plus Sale zvezdas, ljubi parket, ruka na srcu bla, bla ,bla. 

Mislim verovatno nismo ni kontaktirali coveka ali sve je to tada izgledalo jeftino i providno.

Posted (edited)
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Secam se prica je isla tada da je navodno Xavi trazio dupliranu platu Sfera. I to kao nije dolazilo u obzir plus Sale zvezdas, ljubi parket, ruka na srcu bla, bla ,bla. 

Mislim verovatno nismo ni kontaktirali coveka ali sve je to tada izgledalo jeftino i providno.

Neće ljudi više strance, to su sve prevare od trenera. Oni ne vole Zvezdu kao Saša, nisu nikada ljubili grbi nisu nosili Zvezdino odelo. Kakav kurac Paskval. Šta taj zna? Nisam video da je ikada poljubio Zvezdin grb u Pioniru? 

Edited by Summerfunk
  • Thanks 1
Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Koliko se ovde pričalo (pouzdani forumaši) da je tražio više love od SO .I da nam je to bilo skupo.

Naravno sad je sve preskupo.

• Like 2
Posted

Meni je ova treca cetvrtina bas ponizavajuca...Zalgiris igra na leru...bez gasa..vise i ne grizu,kao u prvom poluvremenu.Totalna nemoc.

Posted
Just now, srlepajce said:

Nije problem ni poraz ali ne vidim kako moze biti nesto bolje. Deluje da se Sasa totalno pogubio sa vise igraca na raspolaganju. 

Nije problem da izgubis. Problem je da izgubis u 5. minutu prve cetvrtine. 

• Like 1
Posted

Ne treba dolaziti Radonjic, samo neki stranac koji ce da utegne ovu bagru i kojeg ce boleti uvo ko je i sta Nikola Kalinic

• Like 2
Posted
1 minute ago, srlepajce said:

Nije problem ni poraz ali ne vidim kako moze biti nesto bolje. Deluje da se Sasa totalno pogubio sa vise igraca na raspolaganju. 

Saša je neznalica.... jedino je kod nas moguće da treneru odgovara kad ima 8 povređenih igrača...

Daj da ubacujemo neki lakši stomačni virus u svlačionicu da mu malo olakšamo ako mu je puno 12 zdravih igrača 

Posted
1 minute ago, srlepajce said:

Bukvalno preslikan prvi mandat. Krenuo je silovito, doduse prijateljske i pocetak aba lige gdje smo pobjeđivali 40 razlike. I onda mu došao O Bryant, Terry, pa onda Rocesti, Kolom, i raspad potpuni. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...