mister-no Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago I u Bešiktašu je igrao ovo isto, niko ga nije hteo jedino to objašnjava njegovo prisustvo isto kao i Kenanovo.. Jaga isto.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, bodo said: Vraćanje Plavšića u Zvezdu je bukvalno zločin. Šta je našoj struci u glavi ponekad. Очигледно се знало још одавно да Бокибој неће назад, па да имамо какво-такво тело, али џабе кад је он глуп а Грк не дознава.
YAO Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Miljenovic nas vratio u igru i ovaj slepac ga zakuca za klupu. Sramota
TB Told Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, YAO said: Miljenovic nas vratio u igru i ovaj slepac ga zakuca za klupu. Sramota A ne zna koliko je ovo bitna utakmica, nego daje minute svima kao da je neki pripremni meč. 1 1 1
Taki Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mene više brine ona odbrana iz prve četvrtine i to što centri ništa ne mogu odbraniti nego ovi promašeni šutevi
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na nekom putu sam i setim se da igramo i vidim broj postova i ne moram da pitam za rezultat Najjači ste, majke mi 2
mister-no Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kad se već pravio rez, trebalo je onako hirurški "do zdravog tkiva" zahvatiti prvog trenera, CMM, Kenana, Plavšića i ove što su zahvatili ali sad je kasno... Rodio se Frankenštajn valja ga ljuljati, ajmo da okrenemo ovo za početak.. 2
No name Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne bi bio u koži redom Sveropulosu , CMM,Cannanu...ovim redom...bukvalno su ljudi naelektrisani sa njima , posto su i dalje sveža sećanja na prošlu sezonu. Svaki poraz će biti dočekan zestoko. Sveropulos mora da leti ako hoćemo mir i da taj koji dodje uhvati kakav takav zalet sa ekipom. Čekati da ovaj zaredja koji poraz da bi se preseklo nikuda ne vodi. On će pre ili kasnije uči u minus mood...samo da ne bude kasno da se tad menja. 1
Wingwalker Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bilo je ofanzivnih za ruse...:) Pa mi skačemo čisto fore radi... koliko da ne budemo Ćaci. Karter je dve mačke. Samo sa ga ne lome mangupi.
Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Koja divljačka košarka... Pitanje je vremena kad će Grk popiti otkaz. Ne ume da vodi ekipe očigledno. Opet će biti od očaja do sjaja i nazad... Nažalost više očaja
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dobra provera. Imamo zelju, bolji smo, ali i cvrstog i namazanog rivala.
Don Dusko Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Na nekom putu sam i setim se da igramo i vidim broj postova i ne moram da pitam za rezultat Najjači ste, majke mi U ovom periodu se smanjilo drasticno mora biti da ne stizemo. 1
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, DijametralnoSuprotan said: Koliko je Dobric ocajan u odbrani, Rivero jos gori. 52 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Sta je Miljenovicu forte? 37 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Kako se Cannan raspada, ovo nema nigde. Sve sto se trazi od njega je da ubaci otvorenu trojku i to nije u stanju. 35 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Mislim da se Sferu svidja zato sto je defanzivno stamen. 31 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Uveo naa svojim nebulozama CMM u negativan ritam. 28 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Kakav je kreten CMM jbte 26 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Plavsic mrtvi jbte... 22 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Istina. Znam da ce me ove sezone najvise nervirati Nvora i CMM, posle vrv Sfero. Brate moj, fali ti 5 igrača i Sferov pomoćnik i popunio si album a nije ni Q4 utakmice 3 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Rivero i Moneke povedu kontru. Dosad nevidjeno kod nas. Vrlo su mobilni. Evo cim ukljucim tv krene Zvezda.
Don Dusko Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Just now, NMX said: Brate moj, fali ti 5 igrača i Sferov pomoćnik i popunio si album a nije ni Q4 utakmice 1
YAO Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo Kodi. Drago mi je sto vas ima koji jos verujete u njega
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kada je Karter u petorci, CMM treba samo da prenese loptu i preda je. 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Kontam bilo sta da urade CMM i Cennan ce biti dezurni krivci i jedva ce se cekati njihove greske. 1
Molina23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jedino gore od ovog usranog ruskog turnira su ove lopte za vaterpolo. Još igramo sa mrtvim CSKA izdrkanog tajkuna Vatutina koji nas je krao kad god je mogao. Dabogda nikad ne videli evro takmičenje, jebao ih Putin u dupe. 3 1
No name Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Naučne li fantastike pogoditi šut za tri poena. Svaki put se patimo sa tim, t.j svake sezone.
Recommended Posts