Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, YAO said:

Miljenovic nas vratio u igru i ovaj slepac ga zakuca za klupu. Sramota

A ne zna koliko je ovo bitna utakmica, nego daje minute svima kao da je neki pripremni meč. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Mene više brine ona odbrana iz prve četvrtine i to što centri ništa ne mogu odbraniti nego ovi promašeni šutevi

Posted

Na nekom putu sam i setim se da igramo i vidim broj postova i ne moram da pitam za rezultat

Najjači ste, majke mi

• Like 2
Posted

Kad se već pravio rez, trebalo je onako hirurški "do zdravog tkiva" zahvatiti prvog trenera, CMM, Kenana, Plavšića i ove što su zahvatili ali sad je kasno... Rodio se Frankenštajn valja ga ljuljati, ajmo da okrenemo ovo za početak..

• Like 2
Posted

Ne bi bio u koži redom Sveropulosu , CMM,Cannanu...ovim redom...bukvalno su ljudi naelektrisani sa njima , posto su i dalje sveža sećanja na prošlu sezonu. Svaki poraz će biti dočekan zestoko.

Sveropulos mora da leti ako hoćemo mir i da taj koji dodje uhvati kakav takav zalet sa ekipom. Čekati da ovaj zaredja koji poraz da bi se preseklo nikuda ne vodi. On će pre ili kasnije uči u minus mood...samo da ne bude kasno da se tad menja. 

• Like 1
Posted

Koja divljačka košarka... Pitanje je vremena kad će Grk popiti otkaz. Ne ume da vodi ekipe očigledno. Opet će biti od očaja do sjaja i nazad... Nažalost više očaja

Posted
5 minutes ago, NMX said:

Na nekom putu sam i setim se da igramo i vidim broj postova i ne moram da pitam za rezultat

Najjači ste, majke mi

U ovom periodu se smanjilo drasticno mora biti da ne stizemo.

• Ha-ha 1
Posted

1 hour ago, DijametralnoSuprotan said:

Koliko je Dobric ocajan u odbrani, Rivero jos gori.

52 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Sta je Miljenovicu forte?

37 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Kako se Cannan raspada, ovo nema nigde. Sve sto se trazi od njega je da ubaci otvorenu trojku i to nije u stanju.

35 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Mislim da se Sferu svidja zato sto je defanzivno stamen.

31 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Uveo naa svojim nebulozama CMM u negativan ritam.

28 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Kakav je kreten CMM jbte

26 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Plavsic mrtvi jbte...

22 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Istina. Znam da ce me ove sezone najvise nervirati Nvora i CMM, posle vrv Sfero. 

Brate moj, fali ti 5 igrača i Sferov pomoćnik i popunio si album a nije ni Q4 utakmice

• Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
Posted

Rivero i Moneke povedu kontru. Dosad nevidjeno kod nas. Vrlo su mobilni.

Evo cim ukljucim tv krene Zvezda.

Posted

Jedino gore od ovog usranog ruskog turnira su ove lopte za vaterpolo. Još igramo sa mrtvim CSKA izdrkanog tajkuna Vatutina koji nas je krao kad god je mogao. Dabogda nikad ne videli evro takmičenje, jebao ih Putin u dupe. 

• Like 3
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...