Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, No name said:

Majstori smo da pogubljenog protivnika vratimo i držimo u igri.

Koji put kamenjarimo za tri poena...

Kao da je na klupi Swerkan

Mislim da je Saša svesno odabrao ovaj ritam utakmice, videćemo na kraju je li u pravu 

Posted

Dao bih desnu ruku i levu nogu da Drčela isuče čekovnu knjižicu i dovede nam Stefa Karija. Samo da mu dokaže da nije svemogući šuter i da se ne kurči previše. 

Posted

Ne može Sale da šuta bacanja i trojke...Izundu nam nije upalio, Dewonte podseća na Nedovića kada obuje one salonke njegove.

Derbi po ružnoći za sada nije razočarao. 

Posted
2 minutes ago, Žilee said:

Manje divljanja za tri i dobijamo

Velika većina su bili otvoreni šutevi koji ne treba da se preskaču ni u kom slučaju.

• Like 1
Posted

Peglali smo dobar difens, da nam nisu pohvatali ovoliko ofanzivnih skokova, bili bi na 25.

Valjda će ostati energije za nastavak.

Grejem brate, sam u hali si 5 puta

Posted

U gostujucoj tekmi, pa jos posebnoj jer je derbi i bez vise od pola tima, vodimo na HT.

Ovde napisano bukvalno na prste jedne ruke lepih i pozitivnih stvari. Koje jebeno smece od topika

• Like 8
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Jel moguce da je Sasa Obradovic spremio da se napadaju tajrik i bonga a ne jabari i washington?

Nwora i Kodi sutiraju trojke preko jabarija.

Sramotno spremljen napad

Posted

Pa kalinic je napravio faul bespotrebno, na kraju nas je to kostalo poena. 

Jako losa utakmica.

Najlosiji utisak ostavio mi je Grejem uz Dedu, Izundua ne racunam, iz povrede je.

Batler, Motejunas i Odzelej nas vuku.

Posted
3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Mala je prednost koliko smo bolje delovali i izgledali na terenu. Otvorene trojke se moraju pogadjati. Pogotovo ovi suteri Grejem, Butler itd.

Kako nas sut ide da se šutiramo u dupe ako nam suteri pogode slobodno bacanje.

Svaka iole sabrana ekipa bi ovde otisla na +15 razlike na odmor. minimalno.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...