Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Dzo23 said: Trojka je ovo Ma kakvo, gazio je ocigledno
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razroki bangavi Plavšić video da je CMM gazio liniju. 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gazio je...nejasno mi je ovo sto svo izveli sa svoje polovine 1
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, fradler said: Imao je jednu skandaloznu odbranu na Gibsonovom šutu za 3, mislim na kraju prve četvrtine. Sećam se da sam pomislio - ne bi mi više ulazio zbog ovoga. Izgleda da je i Saša isto pomislio. Sto skandaloznu? Ispao na fintu suta kao sto ispadne na svakoj utakmici po nekoliko puta, pa koliko puta Davidovac zakasni u odbrani i na skoku pa ga to ne udaljava sa parketa
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgleda da ipak nismo kupili sudije za ABA nego samo za EL 5 5
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Steta, najpostenije bi bilo da je pobednik odlucen u ot 1
Jelencom Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A siguran je 100 posto ovaj smrdljivi Hordov da je gazio 3
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro je sto je gazio, najmanje nam treba produzetak sa ovakvom rotacijom 1
Maverick88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Issey said: Ćelavi lopov... Malo sutra su lepo videli... Vidi se lepo da je nagazio ne lupaj gluposti 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čak i da je došlo do produžetka mislim da bi popušili. Just now, YAO said: Kalinicu bravo za tehnicku Plus Batler 2/3 bacanja plus CMM 1/2 bacanja plus Batlerov nepotreban faul. Previše grešaka za neizvesnu završnicu. 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Btw, da li je nekome jasno zašto smo izveli ispod našeg koša?
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalina sa tehnickom usrao i Batler sa glupim faulom 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nebitan poraz ali kakva sveukupna kradja Hordova, sve sto je mogao sudio je za Olimpiju. 8
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ybg, treba da odluče igraju li ABA ligu ili ne. Ako ne igraju čemu mrcvarenje Kaline i Kodija? 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Apsolutno nebitan poraz. Idemo u Valensiju po break. 1 1
Recommended Posts