Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 😂😂😂 Hvala svima na uslišenoj molbi. 😂😂😂 Edited 4 hours ago by Čočo
drakon1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobricu ne dozvoliti da ikoga brani u zadnjem napadu. Jednostavno frustrirajuce kako je beskorisan u tim situacijama. 3
Dobar Los Milos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, dr sleep said: Au koliko se nikome ne igra veceras, niti sudi 😃 Bas to sad kaze i moja Daca.
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Svi su na energetskom minimumu posle Monaka.Jbg.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gubimo od: 1 Urokljivi Hari 2 Arseni Ajkula 3 Stricko Bricko 4 Boza Britva 5 Jaka Blazic.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Trebaće ipak još vremena Batlerici, još uvek se ponaša kao da je sišao s nebesa među orangutane.
Creed Bratton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je mucno i gledati izlazis mrtav iz duplog kola igras sa 9 igraca a ovi nabrijani polomise se za svaku loptu
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Issey said: Ja verujem da ćemo se pošibati i da nas neće rutinirati. Ma rezultat nebitan sto se mene tice, ali bih voleo da vidim ove sa malom minutazom da pokazu nesto a ne da se vecno slepaju.
tejlor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nek pusti Batlera da igra, ionako nema nista od ovog meca, ocekivano jbg.
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, fradler said: Trebaće ipak još vremena Batlerici, još uvek se ponaša kao da je sišao s nebesa među orangutane. Ili se ponasa kao da je sa Jagom u petorci gde Jago davi loptu 15 sekunde? On treba da se forsira sa Kodijem
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, tejlor said: Nek pusti Batlera da igra, ionako nema nista od ovog meca, ocekivano jbg. Zasto? Decko ne vidi saigrace. Dosao da pika streetball.
Recommended Posts