K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hahahahahahahahaha ma daj bre , Plavša izgubi utakmicu za 1 minut. Škk
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Cavani said: Ocekujem dobru igru Plavsica, bez ironije. Dobar mecap za njega Ma jebi bre govna
Valensija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Udje Plavisic da ovo zavrsi caskom, da nas spasi nervoze.
Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago stvarno sasa vise sa ovim plavsicem sve vise i vise iritira
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne pamtim igrača čiji je svaki milisekund jezivo skup kao Plavšarin. Ne razumem, vidiš svaki dan na treningu da je u pitanju najgori igrač kojeg si ikad trenirao. Zašto mu daješ minute?
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, fradler said: Plavša napravio 3 pizdarije u roku od 12 sekundi. Taman hteo da napišem da nije kriv za izgubljenu loptu, kad evo ovog faula na šutu. Treba prekinuti sa egzibicijama sa njim. Ne može i to je to, neka uđe bek ako fali igrač na centru i to je to, manje su posledice. 2
djenkoslav Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Issey said: Strašno jbt... Ali strašno, žao mi čoveka... Meni zao nas, sto gledamo ovo, on dobija masnu platu da se raspada po terenu. 1
Nellthe Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja da sam ovako polu- da ne kazem sta, ne bi se vise bavio kosarkom nikada.
Recommended Posts